Victor Ponta RECUNOAŞTE că a greşit în campanie. Principala greşeală este legată de Traian Băsescu

| 28 noi, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat vineri că una dintre greşelile pe care le-a făcut în campania pentru prezidenţiale a fost faptul că a continuat războiul cu preşedintele Traian Băsescu iar acest lucru l-a 'uzat'.

'Mă întreba cineva dacă cred că am făcut greşeli în campanie. Da, categoric, da. Care dintre ele? De exemplu, faptul că am rămas în războiul cu Traian Băsescu. M-a uzat acest lucru. Domnul Iohannis nu a intrat în războaie, nu s-a certat cu nimeni, l-a ajutat acest lucru', a afirmat Ponta la DC News.

Preşedintele PSD consideră că votul din 16 noiembrie a fost unul 'împotriva sistemului politic' şi 'un semnal pentru o schimbare de fond a sistemului politic şi pentru dialog', motiv pentru care, în opinia sa, reprezentanţii ACL vor colabora cu actuala majoritate pe temele mari precum reforma constituţională sau cea a sistemului electoral.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 2014
Alexandru
Ia zi Victore, care a fost greseala ta in campanie? Phh, sa nu sti tu asa ceva, pai tu ai valoare dom'le, tu esti cineva care ai chef de o inundatie...NU-I ASA?
28 noi, 2014
miha
INFORMATII
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la adresa [email protected]
28 noi, 2014
miha
INFORMATII
Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung in atingerea unui obiectiv? Te astept sa ne cunoastem.. Cerinte: - cunostinte minime PC - conexiune internet - varsta minima 18 ani - rabdare - seriozitate ,program part-time. poti castiga cel putin 300$.Mai multe informatii trimiteti INFO la adresa.email [email protected]
28 noi, 2014
Kardoian
Vedeţi că se poate!?
Vedeţi că se poate!? Bine consiliat, chiar şi mitomanul galactic Ponta îşi schimbă discursul, devine mai uman, mai aplicat la concret, fără miştouri inutile - coboară cu picioarele pe pământ! În rest, aceeaşi confuzie, aceeaşi orbire! Votul nu a fost "împotriva sistemului politic" ci a "sistemulul politic PSD": demagogie, hoţie, lene, parazitism social, strivirea despotică a deviaţioniştilor şi totalitarism cât cuprinde. REŢEAUA nu a renunţat nicio clipă la cultivarea resortului său fundamental de existenţă: frica oamenilor de a-şi câştiga viaţa pe cont propriu!

Totuşi, după el nu faptele, metehnele şi apucăturile funcţionale sunt pietrele de moară de la gâtul său ci IMAGINEA PSD: "nu am reuşit să transmitem un mesaj foarte clar... s-a acreditat ideea... "etc. etc. Ce ciudat, nu faptele contează ci imaginea (decretată FALSĂ, bineînţeles!) pe care şi-au făcut-o o mare parte din alegători. Ce ciudat! Nu au reuşit să-şi facă o imagine CORECTĂ... S-au străduit, dar nu au reuşit, ditamai Partidul !

Se scufundă corabia şi piraţii încep să se certe între ei, scot cuţitele şi "dau din casă"!... E începutul descompunerii acestei reţele deghizate în partid. Fiind un lichid fără formă, în curând va lua forma unui alt pahar, DE STÂNGA, bineînţeles, ca să apere "interesele celor mulţi şi nevoiaşi".

Apucăturile vor rămâne, însă, aceleaşi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ