Victor Ponta, după excluderi: A fost o şedinţă lungă, tensionată. Eu mi-am asumat înfrângerea la alegeri

| 28 noi, 2014

Victor Ponta a declarat vineri, la o zi după şedinţa CExN a PSD, în care s-a decis excluderea din partid al lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, că a fost o şedinţă "lungă, tensionată",  dar trebuia stabilit că "s-a încheiat un nou ciclu electoral". Ponta a precizat că el şi-a asumat înfrângerea din 16 noiembrie.

"A fost prima şedinţă de după alegeri, o şedinţă lungă, tensionata, dar ceea ce era important era să stabilim că s-a încheiat un ciclu electoral. Orice echipă are un ciclu electoral. (...) Este nevoie de un nou proiect care să acopere alegerile din perioada 2016-2019. Mi-am asumat înfrângerea din 16 noiembrie. (...) Cu un singur vot contra, decizia a fost să ducem mai departe activitatea guvernamentală", a declarat Victor Ponta la DCNews Live.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD. Propunerea de excludere a fost făcută de Victor Ponta, decizia fiind luată joi, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ