Geoană iese la ATAC: Cheamă social-democraţii din liniile 2 şi 3 să-l schimbe pe Victor Ponta

| 28 noi, 2014

Fostul lider al PSD, Mirce Geoană, a cerut ca social democraţii din liniile doi şi trei să voteze un nou preşedinte al PSD. Ieşirea lui Mirea Geoană are loc după ce joi după amiază a fost exclus din PSD împreună cu: Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Mircea Geoană solicită social democraţilor din toată ţara să se ridice şi să schimbe actuala conducere a partidului formată din Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

Mircea Geoană a făcut apel  la toţi membri PSD să aleagă o nouă conducere a partidului. "Social-democraţii din liniile 2 şi 3 să uzeze de articolul doi din statutul PSD, care prevede că pot alege preşedintele partidului. Preşedintele partidului se decide de cei 400.000 de membri", a punctat fostul lider PSD.

"Vor sa confiste partidul si sa aplice planul B, creat deja cand anticipau ca vor pierde: excluderea a tot ce inseamna rival si competitie in partid si crearea unui PSD de 15%, dar care sa fie al lor si cu care sa poata jongla pe scena asa cum vor dansii", a acuzat Mircea Geoana.

Citeşte şi: Ion Cristoiu a DEZVĂLUIT planul secret a lui Geoană şi Blaga

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ