Ion Cristoiu a DEZVĂLUIT planul secret a lui Geoană şi Blaga

| 28 noi, 2014

Jurnalistul Ion Cristoiu publică pe blogul personal motivul pentru care Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au fost excluşi din partid.

"Mircea Geoană și Marian Vanghelie puseseră la cale un plan de debarcare a lui Victor Ponta nu numai de la șefia PSD, dar și de la șefia Guvernului. Dan Șova n-a fost în complot. El a fost sacrificat pentru a se crede c-a fost vorba doar de critici la adresa lui Victor Ponta și nu de un complot!

Ca urmare a unei înțelegeri cu Klaus Iohannis, după ce acesta depunea Jurămîntul urma să se formeze un așa zis Guvern de Uniune Națională, alcătuit din PSD, dar și din PNL, PDL. Gestul era gîndit ca venind de la un președinte al tuturor partidelor. Premier desemnat de Klaus Iohannis era planificat să fie Mircea Geoană.

Citeşte şi: Mircea Geoană îl laudă pe Klaus Iohannis: Mi se pare un om serios, capabil să înveţe

Negustoria împăca pe toată lumea.

PSD rămînea la Guvernare, fără a-și asuma întreaga povară a vremurilor dificile. PNL și PDL ajungeau la ciolanul rîvnit din greu prin susținerea lui Klaus Iohannis. Cîștigarea Președinției rămîne pentru Gașca lui Vasile Blaga o inutilitate sărbătorească atîta timp cît îi scapă Guvernarea, cea plină de contracte cu statul.

Parvenirea la Guvernare prin trecerea unor parlamentari din Coaliția lui Victor Ponta în Coaliția lui Klaus Iohannis nu  poate fi folosită cîtă vreme Klaus Iohannis a cîștigat făgăduind un altfel de politică.

Formarea unui Guvern de Uniune Națională se dovedea șmecheria perfectă pentru ca gașca lui Vasile Blaga să ajungă la ciolan", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Citeşte şi: VICTOR PONTA: Nu mă tem de ruperea partidului. Am oferit retragerea mea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
Tin
Scenariu de om beat.
28 noi, 2014
miha
INFORMATII
cautam operatori online fara experienta din toata tara, ai nevoie doar de un calculator conectat la internet! Oferim maxima seriozitate, contract legal, incepand rapid o activitate noua , usoara serioasa si profitabila. Mai multe informatii pe [email protected] cu textul”info”
28 noi, 2014
miha
INFORMATII
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la adresa [email protected]
28 noi, 2014
vasile
bai cristoiu asta imbatraneste si prosteste

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ