VICTOR PONTA, verdict după ședința PSD: Din cauza asta m-a bătut Iohannis

| 27 noi, 2014

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la capătul unei ședințe a Comitetului Executiv de aproape șase ore, că PSD este împovărat de o triplă etichetă, sugerând că din această cauză au pierdut social-democrații alegerile prezidențiale.

Ponta a arătat că PSD va încerca să se reformeze pentru ca partidul să nu mai fi asociat cu trei elemente dăunătoare, care au condus la pierderea alegerilor: corupțiebaroni și comunism.

"Poate în 2019, dacă va fi și atunci să nu câștigăm alegerile, măcar să nu pierdem pentru că suntem considerați comuniști și baroni locali", a declarat Ponta. "Nu contează dacă eu la 42 de ani sunt comunist sau nu, contează cum mă văd ceilalți", a mai spus el.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
miha
INFORMATII
cautam operatori online fara experienta din toata tara, ai nevoie doar de un calculator conectat la internet! Oferim maxima seriozitate, contract legal, incepand rapid o activitate noua , usoara serioasa si profitabila. Mai multe informatii pe [email protected] cu textul”info”
27 noi, 2014
Adevargraita-i!
Asta-i un epitaph!

Nu veti scapa NICIODATA de aceste insusiri!

S-a marit groapa istoriei sa va incapa!
27 noi, 2014
gogu
da da da
asa este , coruptie , baroni , comunism pentru ceea ce inseamna psd si impertinenta , aroganta , obraznicie , suficienta preluata de la bombonel si permanenta teama de minciuna pe care o avem de ori de cite ori te auzim vorbind ! ! ! ! ! ! in ceea ce te priveste pe tine .
caderea din 16 ar fi trebuit sa te trezeasca , dar , dupa cum se vede ai ramas acelasi asa ca nu vei fi placut niciodata. . . . . . . . . .
lasa-te de politica si treci in avocatura ca acolo s-ar putea sa ai succes cu aceste ,,calitati'' .
30 noi, 2014
mihai
Sa mori tu! daca nu esti omul lui talhareanu pardon am vrut sa zic Videanu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ