PSD rămâne la guvernare. Ponta: Vom prezenta în Parlament bugetul pe 2015

| 27 noi, 2014

Victor Ponta a anunţat joi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că organismul de conducere a luat decizia de a continua guvernarea.

Victor Ponta: "Cu o singură abţinere, s-a decis faptul că am primit un mandat foarte clar în 2012 de a guverna ţara, că am avut rezultate unele foarte bune în ceea ce priveşte economia, agricultura, fondurile europene, dar că sunt multe alte lucruri de făcut în continuare. Şi, atunci, în formula nouă a Uniunii Social Liberale, pe care am lansat-o în 14 noiembrie, adică PSD-UNPR-PC şi PLR, alături de grupul minorităţilor naţionale şi al altor eventual forţe politice care ne vor susţine, ne dorim să prezentăm în Parlament în primul rând o formulă restructurată de guvern şi bugetul pentru anul 2015, în aşa fel încât proiectele bune să fie continuate", a declarat premierul.

El a adăugat că guvernul trebuie să se concentreze în principal în perioada următoare pe sănătate, educaţie şi infrastructură.

'E extrem de important, din acest punct de vedere, ca în perioada următoare să ne folosim toate energiile pozitive pentru a asigura o bună guvernare. Asta înseamnă continuarea creşterii economice, crearea de locuri de muncă, dar şi transformarea acestei creşteri economice din date statistice în proiecte concrete şi în mod special, în urma discuţiei de azi, şi a proiectelor pe care eu le-am lansat, vreau să continuăm să guvernăm bine, cu o clară aplecare către proiectele din sănătate, educaţie şi infrastructură. România are nevoie şi guvernul trebuie să lucreze, în perioada imediat următoare, în special în aceste trei domenii', a spus preşedintele PSD.

Actul guvernării este asumat chiar şi în condiţiile în care unul dintre partenerii de guvern, UDMR, a anunţat că se va retrage.

Citeşte şi: UDMR iese de la Guvernare: Victor Ponta se descurcă şi fără noi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ