UDMR-iştii au răbufnit după decizia în cazul lui Marko Attila şi Cătălin Teodorescu: Halală decizie

| 03 dec, 2014

Deputatul UDMR Marton Arpad a criticat, luni, în plenul comun al Parlamentului, faptul că deputatul PDL Cătălin Teodorescu nu a primit aviz pentru arestarea preventivă, în timp ce reprezentantul UDMR, Marko Attila, "persoană de etnie maghiară" poate fi arestat după ce a mai fost "condamnat de autoritatea românească".

"În această aulă, s-au întâmplat multe lucruri foarte grave. Contrar Regulamentului, cineva in loc să solicite preşedintelui Camerei Deputaţilor să garanteze secretul votului, s-a solicitat ca preşedintele să intervină ca să se voteze într-un fel sau altul, cu motivarea MCV. După care, s-a dat votul, unii votând la vedere, încâlcând Regulamentului.

Vot după care s-a constatat: deputatul care face parte din grupul mare luptăror pentru MCV nu a primit acordul pentru a fi arestat prventiv, iar persoana, n-am cum sa cataloghez altfel, de etnie maghiară, care a mai fost condamnat de autoritatea românească, a primit votul să fie arestat preventiv", a acuzat în plen deputatul Marton Arpad.

"Stimaţi colegi, nu vă cataloghez în niciun fel. Fiecare să vă luaţi în suflet ce aveţi. Halală decizie! Într-adevar este o decizie nediscrimatorie şi vă puteţi mândri", a continuat udemeristul.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, i-a atras atenţia lui Marton Arpad că "votul a fost pentru fiecare deputat in parte": "Să nu creăm noi un subiect unde nu există".

Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, solicitarea DNA de încuviinţare a arestării deputatului Marko Attila, implicat în dosarul fostei şefe a DIICOT, Alina Bica. În cazul lui Cătălin Teodorescu, nu s-a întrunit numărul de voturi pentru a da undă verde solicitării de arestare.

Citeşte şi: Camera Deputaţilor a aprobat arestarea lui Marko Attila. Cătălin Teodorescu a scăpat "la mustaţă"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ