Ion Cristoiu, despre ieşirea UDMR de la guvernare: Un cadou otrăvit pentru PNL şi un mare dar pentru PSD

| 28 noi, 2014

Decizia UDMR de a propune ieșirea de la guvernare a iscat o controversă între liderii PNL Alina Gorghiu și Ludovic Orban, însă pentru PSD e un mare cadou, susține Ion Cristoiu pe cristoiublog.ro.

Conform jurnalistului, anunţul de retragere făcut de UDMR reprezintă, de fapt, un "cadou otrăvit" pentru PNL şi un dar imens pentru PSD, prin îndepărtarea Proiectului de autonomie a Ținutului Secuiesc de PSD. Proiectul „ar fi fost dezastru pentru PSD, partid cu electorat un naționalist”, susține jurnalistul.

În 14 septembrie 2014 UDMR a prezentat public Proiectul de autonomie a Ținutului Secuiesc, anunțând că va fi finalizat în decembrie 2014 și pus în dezbatere publică în ianuarie 2015.

În ceea ce privește o posibilă aliere a UDMR-ului cu PNL, Cristoiu adaugă: „Fie PNL ar respinge orice aliere cu UDMR și atunci va fi greu să ajungă la Guvernare înainte de 2016, fie se va alia cu UDMR, dar atunci va avea bătăi de cap cu Autonomia”.

Tag-uri: Ion Cristoiu, PNL, UDMR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ