Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a urcat băut la volan şi a făcut accident

| 29 noi, 2014

Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a fost implicat noaptea trecută într-un accident de circulaţie pe o stradă de lângă locuinţa sa. Poliţiştii l-au testat cu etilotestul şi au stabilit că liberalul s-a urcat băut la volan.

Accidentul provocat de Marius Nicoară a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii. Maşina condusă de preşedintele PNL Cluj a intrat într-un taxi, pe care l-a proiectat apoi într-un gard. Poliţiştii spun că senatorul s-a urcat băut la volan.

„Era polei, dar nu vreau să pun vina pe polei, eu sunt de vină. Am lovit o maşină din spate. N-am păstrat distanţa regulamentară, probabil. Aveam viteză mai mare decât trebuia. (Reporter Digi24: Poliţia susţine că aveaţi şi o anumită alcoolemie. Este adevărat sau nu?) Am cerut să mi se facă şi proba de sânge tocmai pentru că să se scoată din discuţie astfel de chestii. (Reporter: Dar etilotestul ce a arătat?) A arătat zero virgulă ceva, nu mai ştiu, nesemnificativ...”, a spus Marius Nicoară, senator, pentru Digi24.

În urma accidentului provocat de Marius Nicoară, taximetristul a fost rănit uşor. El a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Cluj.

„A fost examinat. Prezenta contuzie toracică, o arsură de gradul unu pe faţă. Nu a necesitat internare”, a spus Monica Costin, director de îngrijiri Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Pe 7 septembrie, senatorul Marius Nicoară a mai fost implicat într-un eveniment asermănător, dar atunci nu era băut.

Tag-uri: Marius Nicoară, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ