Mihai Răzvan Ungureanu: Interesul nostru nu e guvernarea

| 30 noi, 2014

Vicepreşedintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că formaţiunea politică pe care o reprezintă nu este interesată să intre la guvernare.

MRU a afirmat duminică, la o conferinţă de presă, că liberalii nu sunt dispuşi la o 'schimbare mecanică a majorităţilor parlamentare', deoarece nu au 'capacitatea de compromis' pentru a accede la guvernare.

"Interesul nostru accentuat este de consolidare a structurilor interne şi centrale ale noului Partid Naţional Liberal, pe seama aplicării integrale a statutului, inclusiv a criteriilor de natură etică. Este o activitate de parcurs, nu neapărat uşoară, care necesită colaborare pe toate etajele partidului. Ne pregătim pentru alegerile din 2016. Sper ca undeva la începutul anului viitor să putem prezenta nume de candidaţilor la Primărie, Consiliu Local, Consiliu Judeţean, astfel încât cetăţenii să ştie din timp pe cine urmează să voteze din partea PNL. În partea a doua a anului 2015 vreau să prezentăm lista candidaţilor la alegerile parlamentare. Cred că nu e doar corect, ci şi necesar', a declarat Ungureanu.

Citeşte şi:  MRU: Prezenţa lui Klaus Iohannis în Republica Moldova poate influenţa hotărâtor votul cetăţenilor moldoveni

Tag-uri: MRU, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 2014
Pelaghie
???????????
NU INTELEG CUM DE MAI ESTE BAGAT IN SEAMA ACEST PERSONAJ DE CEA MAI PROASTA CALITATE SI ANUME, mihai razvan ungureanu.

NU NUMAI CA ESTE O NULITATE CU IFOS DE PROST GUST DAR ESTE SI UN TRADATOR DE TARA, DIN CEL PUTIN DOUA MOTIVE VERIFICABILE DE CINE ESTE INTERESAT (SUBIECTUL GOJDU SI SUBIECTUL OMV).

NU INTELEG CUM O PERSOANA DE CALITATTEA DOMNULUI IOHANNIS POATE TOLERA SI SE POATE GANDI LA POTENTIALA PROMOVARE A ACESTEI LICHELE (mru) POLEITE CU AROGANTA, CARE A AVUT OCAZIA DE PREA MULTE ORI, DIN PACATE PENTRU NOI, SA OCUPE FUNCTII IN STAT SI SA ARATE CA EL INTELEGE PRIN ASTA SA SE JOACE DE-A PRIM-MINISTRU..., SA SE JOACE DE MINISTRUL DE EXTERNE..., SI SA SE LAUDE LA MAMA CE MARE A AJUNS...
DACA NU AR FI FOST PERICULOS DE IRESPONSABIL, L-AR FI CARACTERIZAT FAPTUL CA ESTE UN PENIBIL FARA CONTINUT SI FARA CARACTER.

DEJA L-A SFATUIT EXTREM DE PROST PE DL. IOHANNIS CA VIZITA IN REP. MOLDOVA SA FIE UNA FACUTA LA PNL-UL DE ACOLO, DECI O VIZITA DE PARTID, CARE SA SUSTINA IN ALEGERILE DE ACOLO PARTIDUL PNL. DL. IOHANNIS, DESI NU ESTE INCA OFICIAL PRESEDINTELE ROMANIEI, TOTUSI DANSUL ESTE PRESEDINTELE ALES AL ROMANILOR SI TREBUIA CA VIZITA SA SA FIE ADRESATA TUTUROR PARTIDELOR CARE SUSTIN ORIENTAREA NATURALA PRO-ROMANESCA, SPRE INCURAJAREA SI SUSTINEREA LOR IN EFORTUL PE CARE IL FAC. ACESTIA DIN URMA SI-AU MANIFESTAT SI EI DEZAMAGIREA FATA DE ABORDAREA PENTRU CARE A OPTAT DL IOHANNIS IN URMA CONSILIERII LAMENTABILE A LUI mihai razvan ungureanu. E CU TOTUL DE NEDEDORIT CA UN ASTFEL DE PERSONAJ (mru) SA MAI OCUPE VREO FUNCTIE A STATULUI ROMAN !!!
01 dec, 2014
gore
alifie
niste unguent ,ceva ? :)))))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ