Victor Ponta: Soluţia rapidă la cererea DNA este demisia deputatului PDL Cătălin Teodorescu

| 03 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a solicitat miercuri demisia deputatului PDL Cătălin Teodorescu, după ce plenul Camerei Deputaţilor a respins solicitarea ministrului Justiţiei de încuviinţare a arestării acestuia.

"Indiferent de procedurile parlamentare, există o soluţie pentru ca cererea DNA să primească un răspuns rapid: demisia deputatului PDL Cătălin Teodorescu! Noi am respectat această soluţie în cazul unui parlamentar propriu, nu văd de ce nu ar funcţiona şi în cazul unui parlamentar PDL. Altfel, sunt sigur că se va găsi o soluţie pentru a nu obstrucţiona justiţia în zilele următoare', a postat prim-ministrul pe contul său de Facebook.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins miercuri cererea ministrului Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PDL Cătălin Teodorescu, care este acuzat de abuz în serviciu în dosarul în care este implicată şi fosta şefă a DIICOT Alina Bica.

Ulterior, Teodorescu s-a prezentat la DNA, unde procurorii l-au anunţat că va fi cercetat penal sub control judiciar.

Citeşte şi:  Cătălin Teodorescu, cercetat sub control judiciar. Șefii i-au cerut demisia din PDL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2014
elna
Smecherii… cum dracu tocmai la acest membru PDL..???? tot cu hotii se umbla…… PDL-istii nu au spus niciodata ca apara hotii, pe cand PONTA de N ori.
04 dec, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ