Şedinţă cu VICTIME: Geoană, Vanghelie şi Şova, excluşi din PSD

| 27 noi, 2014

Primul Comitet Executiv al PSD de după alegeri a decis excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Potrivit Digi 24, pentru excluderi au fost 80 de voturi, 2 au fost împotrivă şi doi sociali-democraţi s-au abţinut. Cele două voturi împotrivă ar fi venit de la Cătălin Ivan şi Ion Iliescu.

UPDATE: Ioan Rus a ieşit din sediul PSD şi a spus doar că a votat pentru excluderea celor trei colegi: Geoană, Vanghelie şi Şova.

UPDATE. Dan Şova confirmă că a fost exclus. "Argumentul e cel că am încălcat un principiu de bază, cel al unităţii partidului. Este o decizie corectă, mă supun şi mi-o asum, nu ma alătur altui partid", a declarat Şova. Acesta subliniază că nu a avut "niciodată, dar niciodată" o relaţie tensionată cu Liviu Dragnea,


La ieşirea din sediul partidului, Mircea Geoană vorbit de suspendari din PSD: "Toată lumea e nervoasă, se caută ţapi ispăşitori. A fost o discuţie utilă, în final, domnul Ponta a făcut propuneri de excluderi pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine, dar opinia generala a fost de suspendare a acestor colegi inclusiv eu, până la congres - domnul Şova, Vanghelie şi cu mine. Nu vreau să comentez la cald, mai rău punem ulei pe foc. Preşedintele partidului a jucat cu şefia partidului pe masă la acest subiect (...) Nu mi s-a reproşat absolut nimic", le-a spus Geoană jurnaliştilor, vizibil iritat.

Citeşte şi: Mesajul lui Victor Ponta din timpul şedinţei PSD

Marian Vanghelie a ieşit de la şedinţă tunând şi fulgerând. "Am ieşit din sală că mi-a fost greaţă. N-am văzut aşa execuţii nici la comunişti. În perioada următoare băieţii aştia o să vadă unde îi duce viaţa (...) O chestie foarte amestecată, foarte complicată şi foarte penibilă. A fost o execuţie! (...) Le e frica de congres celor doi care au pierdut alegerile: domnul Ponta şi domnul Dragnea. Acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o săptămână. Domnul Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe domnul Dragnea să se ocupe de partid, ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu putem să ne prezentăm cu acelaşi candidat peste 5 ani?", a întrebat Vanghelie nervos.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
Kardoian
Principiul unităţii şi centralismului democratic!
Superb!... Şova a încălcat "principiul unităţii partidului" ! Iată esenţa bolşevică a acestei reţele cu nume de partid! Se scufundă corabia şi încep piraţii să se certe, să se cuţiteze între ei şi... să "dea din casă" pe la ziare şi televiziuni. Semnul descompunerii!...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ