Adevăratul motiv pentru care au fost daţi afară din partid Vanghelie şi Geoană (SURSE)

| 28 noi, 2014

Surse care asistat la şedinţa PSD de joi au declarat pentru stiripesurse.roMircea Geoană şi Marian Vanghelie ar fi fost daţi afară din partid pentru ar fi complotat împotriva lui Victor Ponta cu scopul de a prelua conducerea partidului.

Victor Ponta a povestit in sedinta ca a discutat cu Marian Vanghelie de mai multe ori decat cu oricare alt membru de partid, dar ca ideile lor erau pur si simplu ireconciliabile.

"Victor a spus nu reusesc sa se inteleaga, efectiv nu au cum sa mearga pe aceeasi linie, e o chestie mai veche de incompatibilitate intre ei doi. S-au intalnit, au vorbit, dar nu se poate face nimic", au povestit sursele citate.

Aceleasi surse au aratat ca Ponta l-a acuzat pe Vanghelie ca, impreuna cu Geoana, ar vrea sa preia partidul.

"Tot ciocanea in partid, a sunat toti presedintii, ca sa faca, sa dreaga, s-a dus pe la unii sa le spuna ca Geoana e bun. N-avea cum sa zica de el, ca cine dracu' il punea pe maimutoiul ala? Oamenii au zis acolo in sedinta:

- Da domn’e, ne-ai sunat, ne-ai zis ca asta (Victor Ponta - n.r.) e prost, hai da-o-ncolo, da-o dracului ca ne e rusine, termina si du-te!".

In opinia participantilor la sedinta, acesta a fost adevaratul motiv pentru care au fost exclusi cei doi, plus Dan Sova.

"Dincolo de reprosurile oficiale, care sunt subtiri de tot, sunt alte lucruri in spate, care au stat la baza excluderii, alte informatii, tot partidul le stia, ei doi (Vanghelie si Geoana - n.r.) incercau de mai de mult, sa revina intr-un moment propice", au mai declarat surse din CExN al PSD pentru stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Vanghelie: Nu a fost nimic, a fost o execuţie / Şova e în greţuri cu domnul Dragnea / Suntem nebuni?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 2014
Alexandru
Ponta nu e prost. E doar "carlan". Mai are de mincat pita cu untura pina sa fie cu adevarat cineva de seama.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ