Mircea Geoană îl laudă pe Klaus Iohannis: Mi se pare un om serios, capabil să înveţe

| 27 noi, 2014

Mircea Geoană îl laudă liderul partidului oponent, Klaus Iohannis, arătând că dacă ajungea în 2009 președintele României, primarul Sibiului ar fi fost numit premier.

„Mi se pare un om serios, capabil să înveţe. Cred că e conştient că saltul de la managementul unui oraş la al unei ţări trebuie completat. Primii paşi sunt corecţi. Am o singură speranţă referitoare la relaţia noastră: dacă într-adevăr dorim, şi cred că asta îl doreşte suflarea românească, să stabilim o nouă regulă a jocului, va avea adepţi.

Dacă va cădea în panta domnului Traian Băsescu, de înţeles omeneşte, de a lucra doar cu ai lui, şi nu va înţelege că un preşedinte are nevoie să creeze o coaliţie în societate, deci dacă Iohannis va înţelege ceva din mandatul Băsescu - şi cred că a înţeles, va înţelege că sunt câteva chestiuni obligatorii, lăsând competiţia să decurgă firesc. Cred că va fi mult mai aproape de Constituţie, aşa cum este ea azi. Sper să nu facă greşeli. Nu e vorba de o simpatie, dar ar fi păcat", a spus Geoană la gandul.info, potrivit stiripesurse.ro.

Geoană a fost exclus din PSD în ședința de joi a CExN al partidului, la propunerea lui Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
Adam
Afacere tip franciza!
Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Nu este MLM sau afacere piramidala. Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ