Marian Vanghelie: Dragnea a spus că americanii sunt de vină pentru pierderea alegerilor

| 27 noi, 2014

Marian Vanghelie a afirmat că Liviu Dragnea consideră că americanii sunt de vină pentru că partidul a pierdut alegerile prezidențiale. Afirmațiile ar fi fost făcute în CExN al PSD de joi, în care au fost excluși Dan Șova, Marian Vanghelie și Mircea Geoană.

„Pentru pierderea alegerilor, în versiunea lor sunt de vină americanii. Ne-au creat problema cu Facebook-ul și au devenit ei incompetenți peste noapte. Asta spunea Dragnea. Forțele străine nu au vrut să câștige PSD. S-au pierdut alegerile din cauza modului de a minți. Oamenii s-au prins că ei mint de dimineața până seara”, a declarat Vanghelie, joi seara, într-o intervenție pentru B1 TV. 

În ceea ce privește excluderile decise joi, Vanghelie a spus că nu înțelege de ce a fost exclus Mircea Geoană.

„De Geoană s-au luat fără să-mi dau seama. El este un intelectual, nu-i supăra. Au nevoie să dea pe toată lumea afară care poate să candideze să rămână numai ei. Domnul Geoană a fost sacrificat că ar fi putut candida ca președinte la Congres. Eu înțeleg că puteam candida împotriva lui Dragnea. Sunt două teme false, nu au nicio legătură cu realitatea. Mă gândesc cum vor oamenii ăștia să mai conducă partidul, când ei au pierdut alegerile”, a spus Vanghelie.

„Victor Ponta stătea cu capul în jos și-i dădea coate lui Dragnea să zică să supună la vot să ne dea afară. Nici nu am mai stat la vot. Ion Iliescu s-a comportat ca un om demn, ca un lider care știe ce înseamnă partid. A încercat să-l potolească pe Victor ca pe un copil al dânsului, dar nu este nici copil, nici premier, nici președinte al partidului”, a mai spus Vanghelie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
Adam Gheorghe
Afacere tip franciza!
Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Nu este MLM sau afacere piramidala. Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ