Victor Ponta a DECIS: UNPR, PC şi PLR vor primi câte două portofolii în Guvern

| 02 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că UNPR, PC şi PLR vor primi câte două portofolii în Guvern, însă a subliniat că nu a discutat cu preşedintele PLR Călin Popescu -Tăriceanu despre aceste funcţii.

'Am avut astăzi o discuţie cu dl. Tăriceanu legată de buget şi de coaliţie, dar nu a cerut dl Tăriceanu nici patru funcţii, nici ce anume funcţii, pur şi simplu nu este adevărat', a spus Ponta.

Întrebat dacă cei de la PLR vor primi portofolii în Executiv, Ponta a răspuns: 'Categoric da'.

'Principiul de funcţionare al coaliţiei îl cunoaşteţi şi anume şi UNPR, şi PC şi PRL vor avea câte două portofolii de miniştri, dar nu am discutat pentru că este total prematur, întâi vrem să discutăm ce vrem să facem cu Guvernul în perioada următoare, bugetul, şi după aceea o să discutăm exact de restructurarea Guvernului', a spus Ponta înainte de întâlnirea de la Parlament cu grupul minorităţilor naţionale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ