Săptămâna viitoare vom avea un nou guvern

| 02 dec, 2014

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti dupa amiaza, cu parlamentarii PSD, iar acestia au votat aproape in unanimitate ramanerea la guvernare, viitorul Cabinet urmand sa fie prezentat in Parlament pana vineri, 19 decembrie.

Senatorul Miron Mitrea a fost singurul care s-a abtinut atunci cand s-a pus problema continuarii guvernarii pana in 2016.

Astfel, saptamana viitoare, dupa o intalnire a liderilor coalitiei majoritare, PSD-UNPR-PC-PLR, si iesirea oficiala a UDMR de la Guvernare, premierul Victor Ponta va anunta structura noului Executiv si numele viitorilor miniştri.

Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca UNPR, PC si PLR vor primi fiecare cate doua ministere in viitorul guvernreconfirmand informatia si dupa intalnirea cu colegii parlamentari.

"Am primit un vot unanim pentru a continua programul de guvernare, venim cu bugetul, in jur de 14 decembrie intra in Parlament", a declarat Ponta, subliniind ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare va fi votat si noul Guvern.

Liderul PSD nu a putut spune data exacta.

"In aceeasi saptamana, nu stiu sa va spun, calendarul e stabilit de Birourile Permanente. Pe 13 cred ca e ziua in care cei de la UDMR decid in mod oficial ca nu vor mai participa cu ministri la guvernare", a reamintit liderul PSD, subliniind faptul ca UNPR si PSD si-au exprimat astazi sustinerea pentru un guvern condus de el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
George
Un puber neterminat...
Victor Viorel Mitoman Ponta este un individ macabru şi un impostor, un urechist, un fripturist şi o nulitate monumentală. Comportamentul şi mentalitatea acestui puber neterminat trădează un caracter absolut mizerabil. El n-ar fi ajuns niciodată ceea ce este acum dacă n-ar fi fost sprijinit de nişte structuri antinaţionale şi total străine de interesele acestei naţiuni. Structuri obscur definite dar care gravitează în zona SIE, acolo unde a învăţat arta dismulării, a minciunii gogonate şi a diversiunii…

Peste 6 milioane de alegători au văzut în el ceva de la „RĂU” până la „UN PERICOL pentru statul de drept şi siguranţa naţională”.

Din fericire pentru Romania, mitomanul galactic îşi trăieşte ultimele clipe înainte de prăbuşirea şi dispariţia definitivă din politică. Chavistul nu a ajuns la Cotroceni iar cadavrul PSD-ului, cel care va rămâne după aceste alegeri, îl va arunca direct în tomberonul istoriei, acolo unde îi este locul. Mitomanul galactic nu va mai fi nimic.

Stiti ce spunea gen. Gabriel Oprea (fost Ministru al Apararii si Ministru de Interne) despre Ponta in iunie 2010? Iata:

„Este prima oara când vorbesc despre Victor Ponta, i-am dus copilul la biserica cu toate ca Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu. Am plecat din PSD si de la conducerea Ministerului de Interne pentru ca am refuzat sa aduc crima organizata in Guvern si stie bine acest lucru Victor Ponta. Spre stiinta lui Victor Ponta, trebuie spus ca tradarea, dosarele penale si disperarea dupa functii sunt caracteristicile conducerii partidului in fruntea caruia se află. Victor Ponta insusi are vocatia evidenta a tradării interesului national. (…) Tot ca dovada a vocatiei de tradator a sefului PSD sta si amicitia sa cu oameni certati cu legea. Victor Ponta se gudura sub bocancul celor care vor sa ingenuncheze România, iar asta il face un pericol pentru intreaga tara.” Ce spuneti !?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ