Mihai Sturzu despre corupții din PSD şi problemele din interiorul partidului

| 03 dec, 2014

Preşedintele TSD, Mihai Sturzu, a precizat, miercuri, într-o scrisoare deschisă, că PSD are o serie întreagă de probleme interne, prima dintre acestea fiind data de prezenţa corupţilor în primele eşaloane ale partidului, el arătând că PSD a greşit pe 16 noiembrie în privinţa votului din diaspora.

„PSD-ul are o serie întreagă de probleme interne, începând cu prezenţa corupţilor în primele eşaloane, dar ele ne privesc în primul rând pe noi, membrii de partid”, a arătat Mihai Sturzu în scrisoarea deschisă remisă presei și citată de Agerpres.

Sturzu a arătat, de asemenea, că cea mai mare greşeală pe care Guvernul PSD a făcut-o pe 16 noiembrie a fost “ceea ce s-a întâmplat la secţiile din diaspora”, el apreciind că electoratul a avut dreptate atunci când nu a iertat PSD pentru acest fapt.

„Electoratul nu ne-a iertat pentru asta şi a avut dreptate să nu ne ierte. Dacă PSD îşi poate spăla cu ceva obrazul, după 16 noiembrie, ar trebui să fie principalul promotor al unei initiative privind votul prin corespondenţă”, a mai arătat Mihai Sturzu.

El a mai spus că partidul din care face parte, PSD, tocmai a pierdut alegerile prezidenţiale, cu Victor Ponta, după un scrutin în care a obţinut cele mai multe voturi din anii ’90 încoace.

„Nu evit s-o spun: a pierdut. Dar a pierdut nu fiindcă adversarul a fost mai bun - cu tot respectul pentru oponenţii noştri politici şi preşedintele ales, Klaus Iohannis -, ci fiindcă la urne au apărut, de nicăieri, milioane de români care au nevoie de o schimbare. Ce i-a adus la urne? Eu cred că, în esenţă, i-a adus o dorinţă de schimbare a tuturor obiceiurilor politice din ultimii ani, o dorinţă de a fi reprezentaţi mai mult de politică decât au fost până acum, o dorinţă de a nu mai fi deranjaţi de scandalul politic omniprezent în ultimii 10-15-25 de ani”, a mai spus Mihai Sturzu.

„Pumnii lui minte nu are” – cazul reevaluării lui Marian Vanghelie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 2014
Kardoian
Internetul pentru toţi...
Sturzule sau Cocorule sau ce eşti, vezi că eşti penibil, la genunchiul broaştei, că dacă nu era ponta, erai la 1% şi te dai Cocoş acum!... Vrei s-o pui pe lelea Eufrosina să vă plătească NET-ul din pensia ei împreună cu toată ţara? Vrei ciupercărie de partide ca la sectanţi - omul şi partidul? Cine ţi-a compus scrisoarea ?! Culegi idei din jur şi le dai pe goarnă, ciocul mic! Socialişti hoţi, care fură de la unii şi dau la leneşi !!!

Te interesează să ştii ce înseamnă STÂNGA politică? Lasă experienţele şi pune mână PE CARTE şi vezi ce uşor au degenerat aproape toate ideile, în ce fundături au dus Europa, America Latină şi Asia cu seminţele lor spurcate, cu războaie civile, foamete, destructurare, crime şi inginerie socială, de s-au mâncat activiştii între ei şi apoi au băgat 10% din populaţie în lagăre sau sub pământ!

TSD - cel mai penibil cuib de fripturişti, pepinieră de plăntuţe lacome de putere şi jefuitorii de mâine ai României ! Nu apucaţi la ciolan până-n 40 de ani, că hienele bătrâne vă folosesc de momeală pentru alţi prostănaci cu 8 clase până-n 10 clase. Că ştiu că nu din vibraţie şi milă pentru cei nevoiaşi vă înscrieţi în păpuşa asta care este Tineretul Social Democrat - ruşinea "şoimilor patriei" fără cravată roşie dar cu buletin de identitate.

Puţin respect pentru mamele şi taţii voştri care vă aşteaptă să-i ajutaţi mai mult decât cu Slujbe Divine pe la adunări de Tineret Social sau la "voluntariat" de împărţit fluturaşi cu portretul Sf. Negroponte... Ştiu mamele voastre unde v-aţi înscris???
03 dec, 2014
George
Coreea de Nord
BANI văd că aţi avut să vă luaţi uniforme şi bluze roşii cu juvăţ de gât şi să staţi în rânduri dese, tineri scoşi ca din ştanţă, cu individualitatea pierdută în "unitatea de monolit" a organizaţiei!

Daţi-vă întâlnire cu Kim-Ir-Sec în Coreea de Nord şi apoi uitaţi-vă cu jind peste gard, în sud, la Kim-Ir-Plin!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ