Ponta: Eu asigur doar o conducere tranzitorie a PSD

| 02 dec, 2014

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca el asigura doar o conducere "tranzitorie" a partidului pana la congresul din primavara, cand va trebui demarat un nou proiect politic, bazat pe concluziile ultimelor alegeri prezidentiale.

"Practic, in acest moment asigur doar o conducere tranzitorie a PSD pana la momentul congresului din primavara cand cu siguranta este nevoie de un alt proiect politic pentru ciclul electoral 2015-2019 (...)

PSD trebuie sa adopte un proiect politic care sa imbine doua componente esentiale. In primul rand grija fata de cei 5 milioane de romani care ne-au votat constant si care au asteptari legitime de la noi. In al doilea rand, o schimbare radicala care sa dovedeasca in mod concret si consecvent celor care ne acuza si ne resping, ca suntem capabili sa ne rupem de trecut", a declarat el intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

Intrebat la ce anume se refera cand vorbeste despre ruperea de comunism, la PCR sau la trecutul recent, Ponta a raspuns: "Ma refer la ceea ce este definit in mod simbolic ca fiind comunism!".

"Trebuie sa aratam ca sprijinim onest si neconditionat asanarea vietii politice de persoane si sisteme corupte, si sa aratam ca nu suntem un partid controlat de personajele politice definite tot simbolic ca fiind baroni locali! PSD are nevoie de pastrarea imaginii de competenta administrativa si politici speciale pentru regiunile si categoriile de varsta care nu au incredere in noi, inclusiv un set de politici realiste si concrete pentru romanii din afara tarii", a precizat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
George
REŢEAUA PROFITORILOR...
Un nou proiect politic ?!

Victor Viorel Mitoman Ponta este un individ macabru şi un impostor, un urechist, un fripturist şi o nulitate monumentală. Comportamentul şi mentalitatea acestui puber neterminat trădează un caracter absolut mizerabil. El n-ar fi ajuns niciodată ceea ce este acum dacă n-ar fi fost sprijinit de nişte structuri antinaţionale şi total străine de interesele acestei naţiuni. Structuri obscur definite dar care gravitează în zona SIE, acolo unde a învăţat arta dismulării, a minciunii gogonate şi a diversiunii…

Peste 6 milioane de alegători au văzut în el ceva de la „RĂU” până la „UN PERICOL pentru statul de drept şi siguranţa naţională”.

Peste 5 milioane de alegători au ales SĂ SPRIJINE REŢEAUA PROFITORILOR, care nu va renunţa nici o clipă la cultivarea resortului de bază al existenţei sale: frica oamenilor de a-şi câştiga viaţa pe cont propriu!

Din fericire pentru Romania, mitomanul galactic îşi trăieşte ultimele clipe înainte de prăbuşirea şi dispariţia definitivă din politică. Chavistul nu a ajuns la Cotroceni iar cadavrul PSD-ului, cel care va rămâne după aceste alegeri, îl va arunca direct în tomberonul istoriei, acolo unde îi este locul. Mitomanul galactic nu va mai fi nimic.
02 dec, 2014
Antal
Un nou proiect politic?
.
Deci, zice Ponta, OBIECTIVE de dovedit:

- grija faţă de cei 5 milioane de români care ne-au votat constant
- că suntem capabili să ne rupem de trecut
- că sprijinim asanarea vietii politice de persoane şi sisteme corupte
- sa arătăm ca nu suntem un partid controlat de baroni locali
- păstrarea imaginii de competenţă administrativă (teribilă competenţă, n-am ce zice!)
- politici speciale pentru regiunile şi categoriile de vârstă care nu au încredere în noi
- politici realiste şi concrete pentru românii din afara ţării

...adică pe scurt, UN ALT PARTID, COMPLET NOU, DE NERECUNOSCUT... :))))))))))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ