Ioan Rus: Sub nici o formă nu va fi o dezbinare a PSD. Cei excluşi îşi merită pedeapsa

| 28 noi, 2014

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la România TV, că tulburările din PSD nu anunţă divizarea partidului întrucât sprijinul pentru decizia de excludere a lui Marian Vanghelie şi Mircea Geoană este unul larg în partid, iar comportamentul acestora de după excludere nu face decât să confirme justeţea deciziei.

"Nu percepeţi cele întâmplate ca o dezbinare a PSD pentru că nu va fi aşa. Sub nicio formă. Ce s-a întâmplat la şedinţa Comitetului Executiv de ieri face parte uneori din viaţa unui partid", a declarat Ioan Rus.

Acesta a negat că i-ar fi imputat lui Ion Iliescu faptul că PSD este perceput încă drept un partid comunist. "Am avut o discuţie foarte civilizată cu domnul preşedinte Iliescu. Eu am pus doar o întrebare cum facem dezlipim eticheta de comunist de pe Victor Ponta, care era doar un copil pe vremea aceea", a relatat Rus adăugând că şi Iliescu a sprijinit ideea sancţionării lui Geoană şi Vanghelie însă a cerut să se găsească o sancţiune mai blândă, punct de vedere ce nu a întrunit majoritatea în cadrul şedinţei.

Ioan Rus a spus că nici el nu era "100% confortabil" cu decizia de excludere după şedinţa de ieri. "Însă nu am mai avut această senzaţie după ce i-am văzut vorbind ieri şi astăzi. Chiar meritau excluderea (...) Sunt tentat să şterg din telefon anumite numere. Ale lui Marian Vanghelie şi Mircea Geoană", a spus social-democratul.

Rus l-a criticat pe Sebastian Ghiţă din cauza deciziei acestuia de a demisiona din PSD. "Sebastian Ghiţă este un tânăr pe care-l suspectez de foarte multă inteligenţă, dar este pe repede înainte. Totdeauna e înaintea oştii cu câteva sute de metri. El aşteaptă să se întâmple mâine lucruri care nu se pot întâmpla din punct de vedere statutar", a mai spus Ioan Rus.

Ion Iliescu RUPE tăcerea! Scrisoare deschisă pentru PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
miha
INFORMATII
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ