Sebastian Ghita, atac la Realitatea TV si Rares Bogdan

| 28 noi, 2014

Deputatul demisionar din PSD Sebastian Ghita a declarat vineri ca din punctul sau de vedere Realitatea TV pare apropiata de Marian Vanghelie, iar moderatorul Rares Bogdan ar fi vorbit cu Marian Vanghelie ca si cum ar fi fost platit de acesta.

Intrebat despre apropierea sa fata de Liviu Dragnea in conditiile in care voiau sa candideze in tandem la sefia PSD, Sebastian Ghita si-a pierdut cumpatul si a raspuns:

"Asa si dumenavoastra pareti apropiati de Marian Vanghelie. In ciuda faptului ca incercati sa va afisati ca niste profesionisti am vazut un moderator vorbind ca si cum era platit de Marian Vanghelie", a spus Sebastian Ghita, la Realitatea TV.

Ion Iliescu RUPE tăcerea! Scrisoare deschisă pentru PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
Adam
Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ