RomâniaTV.net: Sebastian Ghiță: Vom strânge semnături pentru un nou partid politic

| 08 dec, 2014

Sebastian Ghiţă a vorbit, duminică seara, la România TV, despre înfiinţarea unui nou partid. Fostul deputat PSD a spus că din luna ianuarie va începe strângerea de semnături pentru o nouă formaţiune de stânga.

Sebastian Ghiţă a declarat, pentru România TV, că de la începutul anului viitor va începe strângerea de semnături pentru un nou partid politic.

"Am avut o discuţie cu mai mulţi dintre cei cu care am colaborat în campanie pentru domnul Victor Ponta. Şi pentru că pe toţi ne-a preocupat politica, ne-am gândit că de ce nu un nou partid politic, o nouă mişcare politică, o nouă platformă politică va avea succes. Din ianuarie vom începe strângerea de semnături pentru un nou partid politic", a declarat Sebastian Ghiţă.

Citește și: Sebastian Ghiţă şi-a dat demisia din PSD

"Senzaţia mea a fost de la început că Victor Ponta nu e PSD. Victor Ponta era şi este chemat să reformeze acest partid, să îi dea o direcţie şi o şansă nouă. Vă aduceţi aminte speranţa de la congresul din 2010. Eu sper şi cred în continuare că Victor Ponta va face acest lucru pentru partid. Am plecat (din PSD n.r.) în primul rând pentru că asta am simţit eu de la oameni şi din partea votului. Doi, pentru că nu sunt un membru de partid obişnuit. Oriunde m-au aşezat în PSD-ul asta, vicepreşedinte, şef la Prahova, neşef, mogul, nu am găsit încadrare pentru mine în acest partid", a precizat deputatul.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
Kardoian
Giţă şi STÂNGA !
.
Mr. Ghisă, de 11 ore aştept cu sufletul la gură să intre vreun comentator pe acest articol! Chiar nimeni nu este curios de NOUL PARTID politic "de stânga"??!

Sebastian Ghisă şi "stânga politică"! Ca un anus contra naturii!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ