Echipa de campanie a lui Ponta, petrecere în club

| 05 dec, 2014

Peste 800 de tineri din toată ţara, care l-au sprijinit pe Victor Ponta în campanie, s-au întâlnit joi seară la Clubul Fratelli din București. Sebastian Ghiță si echipa de campanie a lui Victor Ponta au fost organizatorii evenimentului, anunţă RomâniaTV.

Peste 18.000 de tineri sub 30 de ani au lucrat în campania lui Victor Ponta. Sebastian Ghiță şi echipa de campanie a lui Victor Ponta au organizat un eveniment pentru a le mulţumi.

Sebastian Ghiță a vorbit în fața participanţilor la începerea evenimentului, strigând: "Vanghelie e aici?""Iliescu e aici ?" "Nuuuuu !!!", au răspuns cei prezenți.

Potrivit unor participanți, Sebastian Ghiță le-a sugerat că o nouă structură politică a tinerilor va apărea curând și, în același discurs, a cerut ca tinerii din România si firmele mici românești să aibă şanse egale în fața autorităților române cu firmele şi investitorii străini.

Mai mult, pe RomâniaTV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 2014
biocantautor
uite inca un motiv pentru care Ponta a pierdut alegerile...
toti aia 18.000 erau la fel ca tine..
vezi cum se scrie corect "petrecere",in titlu..
asa-i ca nu-ti dai seama?
asa m-am gandit si eu
succesuri

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ