Victor Ponta despre Klaus Iohannis: Va fi un altfel de preşedinte

| 05 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat la OBIECTIV.info că referirile preşedintelui în funcţie, Traian Băsescu, cu privire la proiectul bugetului pe anul 2015 nu se bazează pe 'date şi lucruri concrete. LIVE TEXT AICI.

'Din câte cunosc eu, domnul Băsescu, preşedinte încă în funcţie, nu are nicio dată legată de buget, de colectare, nu are date legate de exerciţiul din 2015, din simplul motiv că în 2015 domnia sa nu va mai fi în funcţie şi nici măcar nu va fi cel care va promulga noul buget. E o chestie strict politicianistă. Nimic din ce spune domnul Băsescu nu se bazează pe date şi lucruri concrete. Categoric, cel care trebuie să fie informat este Parlamentul şi asta se va întâmpla săptămâna viitoare când punem la dispoziţie toată construcţia bugetului. (...) Datele pe care noi le punem dispoziţie sunt singurele despre care vorbim, pentru că domnul Băsescu nu are aceste date', a declarat Victor Ponta, vineri, la OBIECTIV.info.

Premierul a adăugat că are convingerea că Klaus Iohannis 'va fi un altfel de preşedinte'.

Victor Ponta: Iau în calcul demisia din funcţia de premier

'Cred că orice schimb de informaţie, orice colaborare, orice dialog între Preşedinte-Guvern-Parlament este în favoarea României. (...) Sunt convins că domnul Iohannis va fi un altfel de preşedinte, care va spune: Bun, vă rog să-mi prezentaţi Guvernul, Parlamentul, ca să pot fi de acord sau nu cu promulgarea unei legi. Dar nu va conduce de la Cotroceni Guvernul sau Parlamentul pentru că este un model eşuat. Zece ani ba a fost război între preşedinte şi Guvern, (...) ba a fost conducerea Guvernului de către preşedinte şi ambele modele au fost rele după părerea mea', a mai spus Ponta.

Victor Ponta la OBIECTIV.info: Salariul minim creşte la 975 lei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ