Victor Ponta a anunţat unde va avea reşedinţa Klaus Iohannis şi Traian Băsescu

| 05 dec, 2014

Guvernul îi va pune la dispoziţie lui Klaus Iohannis, ca reşedinţă prezidenţială, vilele de protocol Lac 2 şi Lac 3 ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), iar opţiunea îi va aparţine acestuia, a declarat premierul Victor Ponta într-un interviu pentru Obiectiv.info.

"Este decizia domniei sale. Noi avem ca şi locuinţe de protocol Lac 3, Lac 2. Va decide domnia sa", a spus Ponta, precizând că aceste două vile corespund cerinţelor unui şef de stat.

În ceea ce îl priveşte pe preşedintele Traian Băsescu, Ponta a precizat că Guvernul i-a pus acestuia la dispoziţie, pentru perioada după mandat, 4-5 locuinţe de peste 300 metri pătraţi din portofoliul RA-APPS, cu condiţii decente, inclusiv cabinet de lucru, dar acesta "vrea neapărat" vila de la Snagov, solicitare cu care Guvernul nu este de acord.

Ponta a explicat refuzul Guvernului prin faptul că nu este corect şi de bun-simţ ca acel complex de la Snagov, cu piscină, să fie rezervată unei singure persoane, după mandatul prezidenţial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 2014
Lautiana
IIlfelicit pe premier pt justa sa obiectivitate in cazul pretentiilor nefondate ale jupanului Basescu. A dat dovada de bun simt profund, de maturitate. Felicitari inca odata!
06 dec, 2014
ciofu
polemica
bravo PONTA nu te lasa an fata acestui om fara scrupule basescu care la final de mandat arunca cu noroi an societate nu fi bfraer da-i locuinta ce mai proasta posibl ce el vrea HUZUR s-a terminat cu tot circul de 10 ani

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ