Reacţia lui Vanghelie după demisia lui Sebastian Ghiţă

| 28 noi, 2014

Deputatul Sebastian Ghiţă a anunţat, vineri, că demisionează din PSD, el precizând că a avut anterior o discuţie cu liderul formaţiunii, Victor Ponta. El a ţinut să anunţe că ”nu va mai reveni în acest partid, cât timp chestiunile legate de comunism, corupţie şi schimbarea legii partidelor politice nu sunt rezolvate”.

Sebastian Ghiţă şi-a dat demisia din PSD la nici 24 de ore de la excluderea din partid a lui Marian Vanghelie. Primarul Sectorului 5 a oferit o reacţie rapidă la gestul fostului său coleg.

„Am văzut că și-a dat demisia Ghiță. Salut, chiar dacă e un joc frumos, e un pas în față. Dacă își dau și Dragnea și Ponta, intrăm în normalitate. Eu aștept acum următoarele demisii”, a declarat Vanghelie.

Potrivit lui Sebastian Ghiţă, ”Vanghelie reprezenta ce este mai josnic şi mai urât în partidele politice: coruptie, trădare, minciună”.

Am fost un adversar al lui Vanghelie de când am intrat în PSD. Şi cred că ieri oamenii i-au arătat cu adevarat ce cred despre el. Nu poţi să ai un agramat, un neinstruit, un hoţ lider al partidului în Bucureşti, şi să câştigi alegerile. Ne era ruşine să spunem în ţară că Vanghelie este unul dintre noi!”, a mai arătat Ghiţă.

Surpriza zilei din PNL. Mircea Geoană ar putea să se alăture liberalilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ