Guvernul Ponta are zilele numărate? Zi decisivă pentru PSD

| 08 dec, 2014

Social-democraţii s-au reunit în prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional după alegerile din 16 noiembrie şi după reunirea Comitetului Executiv de la sfârşitul aceleaşi luni, pe agenda discuţiilor figurând restructurarea Cabinetului Ponta, precum şi continuarea reformei în PSD.

'Vreau să demonstrăm în continuare că PSD este un partid solid, unit, dar asta înseamnă că trebuie să continuăm reforma în partid. Cred că principalele provocări ale următoarei perioade sunt bugetul care trebuie să fie aprobat de către Parlament şi, de asemenea, Guvernul - restructurarea acestuia, care va fi prezentată Parlamentului. Astăzi vom discuta în cadrul BPN. Toate măsurile care au fost prezentate de către Guvern, în special cele de pe zona socială, dar şi cele de pe zona fiscală, se află în proiectul de buget şi cu siguranţă ne ţinem de cuvânt în ceea ce priveşte creşterea pensiilor, măsurile sociale pe care le-am luat în privinţa copiilor, cât şi pentru persoanele cu dizabilităţi', a declarat înaintea şedinţei ministrul Muncii, Rovana Plumb, vicepreşedinte al PSD.

Schimbări MAJORE în PSD. Cine sunt cei care vor părăsi partidul

Potrivit acesteia, trebuie continuate investiţiile pe zona socială, sănătate şi pe tot ceea ce înseamnă măsurile de creştere economică, coroborate cu cele de creştere a locurilor de muncă şi măsurile de protecţie socială.

Întrebată în privinţa posibilităţii apariţiei unui nou partid creat de Sebastian Ghiţă, Rovana Plumb a subliniat că a fost dintotdeauna ataşată valorilor social-democrate, principiului solidarităţii, justiţiei sociale, dreptăţii sociale.

'Şi mă regăsesc în PSD. (...) Ceea ce doreşte dl Ghiţă este problema dânsului. Deocamdată este doar o dorinţă, vom vedea ce se va întâmpla, nu pot să mă pronunţ în momentul de faţă', a adăugat aceasta.

Referindu-se la acelaşi subiect, vicepreşedintele Ioan Rus a declarat, tot înainte de şedinţa BPN, că 'sunt multe idei în piaţă' în prezent.

RomâniaTV.net: Sebastian Ghiță: Vom strânge semnături pentru un nou partid politic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
Rodica
Incearca
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ