Răzbunarea lui Ion Iliescu față de marele contestatar din PSD

| 09 dec, 2014

În ședința Comitetului Executiv al PSD, unul dintre motivele invocate pentru pierderea alegerilor a fost eticheta de comuniști cu care se confruntă PSD. Toate privirile s-au ațintit asupra președintelui de onoare, Ion Iliescu.

Cel care a spart gheața și l-a abordat frontal pe Iliescu pe tema comunismului a fost Ioan Rus, ministrul Transporturilor. Răzbunarea lui Iliescu a venit însă mai repede decât s-ar fi așteptat.

Ioan Rus, vicepresedintele PSD si ministrul Transporturilor, a fost platit de catre comunisti cu 600 de lei pentru conducerea Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști(UASC) din Centrul Universitar Cluj-Napoca.

Ioan Rus l-a urmat la sefia UASC pe Ion Iliescu, primul presedinte al UASC-urilor, informează presa locală.

”Foștii comuniști ar face puțină ordine și pe Facebook. Ioan Rus, fostul Președinte al Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din Centrul Universitar Cluj-Napoca[…] Studenții fiind priviți cu suspiciune, Partidul Muncitoresc din România înființează, în anul 1957, Uniunea Asociațiilor Studențești. Președintele comitetului de organizare a fost Ion Iliescu. În 1985, la vârsta de 30 de ani, Ioan Rus conducea UASC Cluj-Napoca, iar pentru înfăptuirea neabătută a hotărârilor Partidului Comunist Român era și retribuit, cu 600 lei lunar..”, arata Zoltan Gyorke pe pagina sa de Facebook care publica si o poza cu indemnizatia primita de Ioan Rus mai jos:

”Eu credeam ca acum cu aparitia generatiei acestuia a lui Victor Ponta, … Eu am fost membru al Partidului Comunist Roman fara indoiala. El(n.r. Victor Ponta) nu a trait in comunism, decat in adolescenta”, arata Ioan Rus intr-o declaraţie la Protv.

Victor Ponta: Un milion de tineri de pe Facebook cred că sunt comunist

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 dec, 2014
eva
munca la domiciliu
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
09 dec, 2014
Nelamuritu'
Ce are lula cu Prefectura ?
N-am inteles ce legatura are Iliescu cu dezvaluirea postata Zoltan G. ? Razbunare ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ