Se fac demersuri pentru organizarea de alegeri parţiale în Timiş

| 06 mai, 16:49

Primarii comunelor Peciu Nou şi Biled din judeţul Timiş au fost condamnaţi penal prin hotărâri definitive şi irevocabile.

Prefectul Eugen Dogariu a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că va face demersurile pentru organizarea unui nou scrutin electoral în respectivele localităţi, potrivit Agerpres.

"Săptămâna trecută s-a încheiat epopeea legată de Peciu Nou, fiind trimis Ordinul prefectului privind încetarea mandatului de primar al domnului Farcalău Ioan. Acesta a fost condamnat penal la o pedeapsă cu închisoarea (pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere - n.r.). Primarul îşi pierde mandatul ca urmare a efectului legii. Ordinul nu face altceva decât să constate încetarea acestui mandat", a afirmat Dogariu, potrivit Agerpres.

De asemenea, fostul primar al comunei Biled, Leontin Duţă, a fost condamnat la un an şi jumătate cu suspendare de magistraţii Curţii de Apel Timişoara pentru fraudarea fondurilor europene.

"Vom face propuneri de reorganizare a alegerilor. Vom propune o dată pentru aceste alegeri", a mai afirmat Eugen Dogariu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ