Gorghiu: Guvernul anti-cetăţean a ignorat apelurile de a organiza alegeri parţiale. Termenul a fost depăşit

| 06 mai, 18:56

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Executivul ''a ignorat'' apelurile de a organiza alegeri parţiale până când ultimul termen la care putea fi emisă hotărârea de guvern pentru organizarea şi desfăşurarea acestora, 4 mai, a fost depăşit, transmite Agerpres.

"Guvernul anti-cetăţean a ignorat toate apelurile de a organiza alegeri parţiale - atât pe cele ale opoziţiei, cât şi pe cele ale Autorităţii Electorale Permanente - până când, în cazul alegerilor locale, ultimul termen la care putea fi emisă hotărârea de guvern pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor (4 mai) a fost depăşit, conform AEP. Uitaţi toate scuzele pe care premierul Ponta le invocă pentru a nu organiza alegeri. Motivul este simplu: ştie foarte bine cum stă în sondaje, e conştient că va pierde alegerile. Ce face guvernul PSD în cazul alegerilor parţiale nu e mai puţin grav decât ce a făcut în 2014 în privinţa votului în diaspora. Au acelaşi scop - să nu piardă alegerile - şi aceeaşi strategie - să-i împiedice pe oameni să voteze. Sunt multe lucruri pe care putem să le reproşăm guvernării Ponta. Mai grav şi mai nociv decât toate este, însă, comportamentul antidemocratic, de inspiraţie totalitară, prin care îngrădeşte drepturile fundamentale ale cetăţenilor ţării'', a scris Gorghiu, miercuri, pe reţeaua de socializare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mai, 21:46
liviuioan
-- DE CE STROPESTI ?
# Intr-o zi calduroasa de vara, NASTRATIN venea agale spre casa . Era insetat si, cand dadu cu ochii de o cismea se grabi s-o deschida . Aceasta tasni si-l uda leoarca . Nastratin se infurie atat de tare , incat nici nu mai voi sa bea apa .---Fiindca stropesti in dreapta si-n stanga ti-au bagat un lemn in gura . Bine ti-au facut ! # Calul mare alb--se poate transforma sub ingrijirea TATUCULUI--in 2016 , intr-un magar rapciugos .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ