Gorghiu: Solicit demiterea de urgenţă a ministrului Bănicioiu

| 05 mai, 17:20

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, marți, în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook, că cere "demisia/demiterea de urgență" a ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu, pentru "gravele probleme din sistemul de sănătate".

"Solicit demisia/demiterea de urgenţă a ministrului Bănicioiu, până aterizează avionul oficial, şi asumarea responsabilităţii politice de către prim-ministru pentru gravele probleme din sistemul de sănătate", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Afirmația Alinei Gorghiu vine în contextul în care medicii de familie au anunțat, începând de luni, un blocaj în sistemul informațional care susține cardul de sănătate. Doar luni, aproximativ 1.000 de persoane au aşteptat la coadă la Casa de Asigurări de Sănătate pentru a-şi lua cardul de sănătate sau o adeverinţă, în condițiile în care, la finele săptămânii trecute, medicii de familie îi anunțau că, din 1 mai, nu vor mai fi primiţi în spitale fără acesta.

Aceeași situație a persistat și marți, când dimineața nu se puteau elibera rețete compensate și nici nu se puteau face trimiteri către specialiști, din cauza blocarea sistemului informatic de preluare a cardului de sănătate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ