Alina Gorghiu atacă iar guvernul Ponta: Guvern urechist

| 04 mai, 17:09

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că Guvernul nu este capabil să-și implementeze propriile programe, cu referire la situația cardurilor de sănătate.

"Haosul cardurilor de sănătate ne înfățișează un Guvern urechist, care nu este capabil să-și implementeze nici măcar propriile programe, și un premier guraliv, care nu se pricepe decât la a trăncăni, de dimineață până seara, despre Opoziție", a scris luni Gorghiu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 21:08
liviuioan
--SINCRONIZARI PERICULOASE--
Dupa ce s-a strans destul jar sub ceaun si ghiveciul a fost impartit generos--tuturor celor din serviciul credincios--urmeaza aruncarea jarului in vant--NOAPTEA-- Unii cheama lumea pe la televiziunile NASITE DE TATUC--altii ca PETRACHE --folosesc vechile cartele-- se folosesc numere de circ --responsabili tripleta-- CAB--catalin--alina--blaga , in regia lautarului ORiBANi . PONTA--e vinovat --ca nu se pot onora contractele .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ