Eroarea MONUMENTALĂ comisă de fostul ministru Monica Macovei

| 04 mar, 10:46

Multe reproşuri îi pot fi aduse fostului preşedinte al României Traian Băsescu, numai de faptul că nu a promovat femeile în politică şi în funcţii importante în stat, nu poate fi acuzat. Cine este tehnocratul Justiție române Monica Macovei.

“Profesionistele” pedeleului i-au dat mari dureri de cap prezidenţiabilului, ajungând de nenumărate ori subiect de scandal în paginile de monden ale ziarelor de scandal.

Relaţiile prea apropiate cu muze politice ca Elena Udrea, Adriana Săftoiu, Raluca Turcan, Laura Codruţa Koveşi, Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi sau Mioara Mantale, i-au creat preşedintelui o aură de crai în ochii populaţiei. Excepţie a făcut, poate, fostul procuror Monica Macovei, ministru al Justiţiei “independent”, astăzi europarlamentar portocaliu, promovată la cel mai înalt nivel pentru cariera strălucită în magistratură.

Mai mult, după debarcarea sa de la conducerea Ministerului Justiţiei, Monica Luisa Macovei, “muză de drept” a ex-preşedintelui Băsescu, a fost omniprezentă în toate emisiunile TV organizate de lingăii Cotrocenilor. Că era vorba de Raportul Comisiei Europene privind Justiţia din România, că se vorbea despre nesupunerea Consiliului Superior al Magistraturii faţă de preşedinte, despre Revoluţia din ‘89 sau mineriade, specialista Macovei era chemată să-şi dea cu expertiza la fiecare dezbatere. Mai nou, europarlamentara pedelistă, plină de expertiză, dar mai ales de profesionalism, acuza partidele politice de corupţie şi clientelism politic, potrivit avertisment.net.

Monica Luisa Macovei, magistratul care a pierdut un dosar din crasă neglijenţă în 1991, când deţinea o funcţie de conducere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti. Numai bună de făcut ministru al Justiţiei!

Citeşte şi: Adrian Papahagi sare în ajutorul lui MACOVEI după avalanşa de critici

Ordonanţa procurorului din data de 12 iulie 1993, un document senzaţional prin gravitatea faptelor, dovedeşte că “specialista” pedeleului în drept, justiţie, mineriade, politică şi alte cele a dat dovadă de neglijenţă crasă la locul de muncă, pierzând un dosar pe când era procuror şef de birou la Parchetul de pe lângă TMB. Aflată probabil într-o avansată stare de beatitudine, Macovei a rătăcit dosarul nr. 1539/P/1991, referitor la unul dintre participanţii la evenimentele din 13-15 iunie 1990. Mai precis, este vorba despre prima mineriadă de la Bucureşti.

Ca urmare a dispariţiei dosarului sus menţionat, procurorul Popescu Alexandru emite o ordonanţă cu următorul conţinut:

„MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL DE PE LÎNGĂ TRIBUNALUL

MUNICIPIULUI BUCUREŞTI

Nr. 1539/P/1991

ORDONANŢA

12 iulie 1993

Procuror POPESCU ALEXANDRU de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti;

Având în vedere dispariţia dosarului nr.1539/P/1991, privind pe inculpatul -GAIU FLORIN, cercetat sub aspectul săvârşirii infr. Prev. de art.2 şi 3 Decretul-lege nr. 88/1990;

CONSTAT

La data de 31.05.1991, cu referatul nr. 157561, Inspectoratul General al Poliţiei – Direcţia Cercetări Penale a trimis dosarul nr. 1539/P/1991, privind pe inc. GAIU FLORIN cu propunerea de scoatere de sub urmărire penală a acestuia în baza disp. art. 10 lit.e c.pr.pen.-

După înregistrarea dosarului în evidenţele Secretariatului Parchetului de pe lîngă Tribunalul Municipiului Bucureşti, acesta a fost preluat de proc. şef birou MONICA MACOVEI. în vederea repartizării sale procurorului pentru soluţionare, dată de la care dosarul nu s-a mai regăsit în evidenţele secretariatului, iar verificările ulterioare au stabilit faptul că dosarul respectiv nu a fost repartizat, în vederea soluţionării lui, vreunui procuror. Având în vedere faptul că de le data preluării sale de către proc. şef birou MONICA MACOVEI, dosarul nu a mai putut fi găsit, în vederea soluţionării acestuia şi a scăderii lui din evidenţele unităţii, se impune reconstituirea sa de către Inspectoratul General al Poliţiei – Direcţia Cercetări Penale.

Văzând şi disp. art.509 c.pr.pen. şi art.51a1.2c.pr.pen.

DISPUN:

1.- Reconstituirea dosarului nr.1539/P/1991, privind pe inculpatul GAIU FLORIN, cercetat sub aspectul săvârșirii infr. prev. de art.2 si 3 din Decretul-Lege nr.88/1990.-

2.- Reconstituirea dosarului va fi efectuată de către Inspectoratul General al Poliţiei – Direcţia Cercetări Penale, căreia i se va trimite prezenta ordonanţă.

Procuror

Popescu Alexandru“

Citeşte şi: Lovitură după lovitură pentru Monica Macovei! Ultimul ATAC, lansat de un "tovarăş de drum"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 12:06
liviuioan
--MAPA PROFESIONALA--
Criteriu obligatoriu pentru--COVILTIRUL NEAMULUI---- * eu te reabilitez---tu ma----el, ea ma si tot asa intr-un circuit inchis de obedienti cu mape profesionale , aflate si acum la pastrare . Cazul--judecatorului--MUSTATA--nu a executat ordinul in cazul VOICULESCU--l-au prins vorbind singur cu sticla-n buzunar . Sticla cu bautura furata din seiful MONICAI MACOVEI .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ