Lovitură după lovitură pentru Monica Macovei! Ultimul ATAC, lansat de un "tovarăş de drum"

| 03 mar, 15:11

Mihail Neamțu, susținător al europarlamentarei Monica Macovei, atacă vehement noul partid de dreapta, M10.

Citeşte şi: Un jurnalist de stânga dă de pământ cu MONICA MACOVEI

"M10 are o titulatură narcisistă și anunță mai curând o magistrală de metrou, nu un proiect de țară. Cu toate acestea, M10 este o apariție necesară și binevenită pentru democrația românească. Monica Luisa Macovei a făcut multe lucruri bune, ca tehnocrat, pentru Justiția română. Ca lider de Partid nou-născut, acum, doamna Macovei trebuie să ne spună: de ce a candidat pe platforma PDL la europarlamentare 2014 și de ce acum 7-8 luni spunea, citez, că "PDL este singurul partid de Dreapta din România"? Azi nu mai e? De ce? Dacă vrea o formațiune fără traseiști, cum se explică aglomerația de foști pe scena M10 (cu recruți din PDL, PMP, FC, Noua Republică)? Dacă doamna Macovei vrea o Dreaptă care susține valorile familiei, atunci cum justifică statutul de membru fondator al "Accept" și declarațiile pro-LGBT din Parlamentul European? Dacă doamna Macovei vrea ca Statul să scoată religia din școli, cum luptă dânsa cu etatismul? Sunt doar niște dileme pe care toți membrii M10 - oameni onorabili și plini de intenții bune, sunt sigur - le vor dori clarificate. Trecerea de la tehnocrat la om politic înseamnă și curajul de-a decide, eventual chiar de-a te lepăda de unele erori din trecut. Mult succes!", a scris Mihail Neamțu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Lucian Mândruță o ATACĂ pe Monica Macovei unde o doare mai tare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 08:43
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: [email protected]
03 mar, 17:19
liviuioan
--A OBOSIT--si e tanar saracu--
--PITIFELNICUL TURBAT--a facut scurta la mana--si limba , nu-l mai asculta .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ