Adrian Papahagi sare în ajutorul lui MACOVEI după avalanşa de critici

| 03 mar, 15:58

Monica Macovei a fost asaltată de critici după ce şi-a lansat noul partid de dreapta, M10. Adrian Papahagi a stat alături de Macovei la evenimentul de lansare de duminică şi acum răspunde tuturor atacurilor îndreptate pe fostul candidat la prezidenţiale.

Citeşte şi: Lovitură după lovitură pentru Monica Macovei! Ultimul ATAC, lansat de un "tovarăş de drum"

"Nici nu s-a lansat bine M10, și deja începe să fie atacat. E semn bun: contăm, deranjăm, îngrijorăm. În fond, nu suntem chiar comozi. Nu mai am răbdare de polemici sterile nici cu miniștri din umbră, nici ce cei de la răcoare. Avem treabă, la lumina zilei. În scurt timp vom prezenta public proiectul de lege al votului electronic. Dacă alții și-au uitat datoria față de tineri și față de românii din diaspora, noi nu. Trebuie să trecem prin toată birocrația înființării juridice a partidului, să ne organizăm în teritoriu (deși sediul nostru principal rămâne pe net, acolo unde sunt românii liberi). Vă mulțumesc pentru entuziasm și solidaritate tuturor celor care ați fost alături de noi ieri, la lansarea M10, sau ne sprijiniți de la distanță", a scris Adrian Papahagi, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Un jurnalist de stânga dă de pământ cu MONICA MACOVEI

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 17:16
liviuioan
--ARTICOLUL 247--
Noul fim--nu indian--ci romanesc , mai PAPA--lins clantele de la usi--echipa telectualilor--teleghidati . Intreab-o pe--CLOANTA nationala ce inseamna--vorbeste cu IOAN OLTEAN--CRINUTA DUMITEAN-- PREDOIU.BICA--astia sunt SIAMEZI-- Sari in toate barcile--te zbuciumi--te dolofanesti bineeeee--mai stie--BASESCU ceva de tine ? Ce virus vine aco;o in zona CLUJULUI ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ