Un jurnalist de stânga dă de pământ cu MONICA MACOVEI

| 03 mar, 14:12

După ce i-a demontat complet programul prezidenţial, intelectualul de stânga Vasile Ernu, unul dintre coordonatorii platformei CriticAtac, o desfiinţează încă o dată pe Monica Macovei.

 

Comentariul lui Ernu denotă multă ironie însă părerea lui este tranşantă: "nu există prânz gratis" cu Monica Macovei. Fostul ministru al Justiţiei a înfiinţat un "partid care luptă împotriva privilegiilor".

Citeşte şi: Monica Macovei, ATACATĂ din toate părțile după ce și-a lansat partidul! TURCESCU o pune la colț

"Cerşetorul şi partidul nou cu nume de maşină

Am un tip care zilnic caută în gunoiul de lîngă bloc. Discut cu el. Îi mai dau una alta. Mă întreabă:

- E adevărat că s-a deschis un partid nou care luptă împotriva privilegiilor? Ceva cu nume de maşină...

- Da, am auzit şi eu. Numai că... cum să-ţi explic. Doamna cu pricina are un salar anual de peste 100.000 Euro, plus indemnizaţii, plus transport (unde nu stă la rînd cu cei cu plase de rafii), plus cazare în Bruxelles, plus 20.000 pentru secretară etc Toate din bani publici... Şi ţi-a transmis un mesaj: „Nu există prînz gratis". Roagă-te să facă clasa de mijloc mai mult gunoi că altfel e jale...", scrie Vasile Ernu pe Facebook.

Citeşte şi: Intelectualul de stânga Vasile Ernu o desfiinţează pe MONICA MACOVEI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 21:54
Nik
Si apropo....
Si ca DOVADA de retard ,(intelectual de stanga?)este chiar exemplul tau cu cautatorul prin gunoaie...Dracu' sa-l ia de exemplu cretinoid dar n-am inteles cum un puturos ( scuze,dar se gasesc locuri de munca!!) exact grija asta o avea: un nou partid aparut...Cu o oarecare jena dar totusi iti dau un sfat: incearca sa nu te mai masturbezi cu stanga! E contra firii!!!
03 mar, 21:46
Nik
Of of of Ernule
Cum este asta: ''atacata din toate partile''? Mai mare expresie de retardat nu exista! Care-s toate partile alea? ''Stanga ta''? Pai hai sa zic ceva: cine trece de 30 de ani si mai este ''de stanga'' nu este decat un putoare cu branca-ntinsa! (branca=mana). Iar ''scrierile'' matale Panaite sunt ca deobicei reziduuri rau voitoare si la fel de rau mirositoare....Ah ah,ARDE tare ca datorita Monicai este Justitia acum atat de intransigenta! Al dracului de tare-i arde pe sefii matale asta...
04 mar, 10:53
ioan
ha,ha,ha
badie sper sa fi tot asa si saptamina viitoare cind "justitia lui basescu si macovei"il va aresta pe cel din urma.mafiot sadea.si care este neadevarl scris de autor?nu atit cistiga mavodcovei?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ