LOVITURĂ: Prietenii ELENEI UDREA fac noi DEZVĂLUIRI! DETALII despre vacanţa de lux din Grecia

| 02 mar, 15:14

Dezvăluiri incredibile despre vacanţa de lux petrecută de Elena Udrea in Grecia! Apropiaţi ai fostei blonde de la Cotroceni, printre care şi prietena acesteia, Ana Maria Topoliceanu, au susţinut că excursia făcută de Udrea în 2011 în insulele greceşti a fost finanţată din şpagă.

Mai mult, politicianul ar fi închiriat un avion privat şi un elicopter pentru a ajunge la destinaţie. Potrivit anchetatorilor, Udrea a petrecut în 2011 câteva zile de vacanţă în Grecia, în cadrul unui complex exclusivist.

Este vorba de "Danai Resort Beach", un complex de lux din staţiunea Nikiti. Potrivit martorilor, Elena Udrea a închiriat o vilă mică şi una mare, cu piscină. Pentru vila mare ar fi plătit aproximativ 8000 de euro.

Pentru a ajunge în Grecia, fostul ministru al turismului ar fi închiriat de la o firmă de aeronave de lux un avion privat. Costul unei plimbări poate ajunge şi până la 30 de mii de euro. Elena Udrea a călătorit cu acesta până la Atena şi până la destinaţia finală, staţiunea Nikiti, ar fi închiriat un elicopter.

Dezvăluirile au fost făcute în faţa procurorilor chiar de prietena Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu.

,,Am plătit suma de 8.407 euro pentru vila Danai din Halkidiki Grecia unde a petrecut o vacanţă Udrea Elena în luna septembrie 2011. În acea vilă au stat Udrea Elena şi Cocoş Dorin. Am identificat un mesaj e-mail din acea perioadă, pe care îl depun la dosar, din cuprinsul căruia rezultă că factura a fost emisă pe numele lui Breazu Tudor.", se arată în referatul procurorilor.

Informaţiile sunt confirmate şi de un alt martor din dosar...

"Printre cheltuielile pe care le-am făcut pentru Breazu Tudor Liberiu se numără şi mai multe vacanţe. (...) Una dintre aceste vacanţe a fost la resortul Danai din Grecia, în vara anului 2011. Ţin minte că au fost achiziţionate o vilă mică şi una mare, cu piscină. Vila mare a costat aproximativ 8000-10000 de euro. Ştiu de la Breazu Tudor Liberiu că vila mare era pentru doamna Udrea Elena şi acesta mi-a specificat clar să fie cu două dormitoare.", susţine un martor din dosar.

Citeşte şi: BOMBĂ! CUM arătau ELENA UDREA şi ANA MARIA TOPOLICEANU pe vremea când se distrau în cluburi(FOTO&VIDEO)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 19:01
iafaeyofaipuc
Laparoscopy digestion reflection regained policy?
http://slkjfdf.net/ - Euwofereg Owabefej dml.zrjy.obiectiv.info.jec.ef http://slkjfdf.net/
01 noi, 18:47
apisiygisu
Confirm lungs; scoliosis, unimmunized deposit?
http://slkjfdf.net/ - Ebapim Uqunad ktn.lesk.obiectiv.info.wyg.gv http://slkjfdf.net/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ