Astrele NU mint! Elena Udrea "va fi TRĂDATĂ de persoana în care își punea toată încrederea"

| 02 mar, 10:24

Elena Udrea este arestată preventiv 30 de zile în dosarul Gala Bute. Procurorii au pus sechestru pe o parte din terenurile și bunurile fostei candidate la alegerile prezidențiale, care este cercetată și în dosarul Microsoft.

Citește și: INCENDIAR. Elena Udrea postează PRIMUL INTERVIU de după gratii

Prezicatoarea Carmen Harra a intocmit o astrograma a Elenei Udrea pentru acest an. Astrele ii sunt nefavorabile fostei “blonde de la Cotroceni”, care risca sa-si petreaca o buna perioada de timp in arestul Politiei.

“Pentru dansa este un an karmic, un an extrem de greu. Va plati pentru toate greselile pe care le-a facut in ultimii opt ani si pentru toate actiunile sale gresite. Elena Udrea va sta la inchisoare o perioada si va pierde bani. Bani si prieteni. Va fi tradata de persoana in care isi punea toata increderea. Vesti bune nu prea am pentru dansa. Pot sa spun ca are dublu ghinion pentru ca pe de-o parte este anul ei karmic, deci plateste pentru actiunile si pacatele sale din trecut, si pe de alta este an karmic si pentru Romania. Tot ce pot sa spun este ca vor mai exista si alte persoane care o vor urma la inchisoare, oameni la fel de celebri ca si ea. Sincer, imi pare rau sa aduc aceasta veste, pentru ca trebuie sa avem compasiune pentru cei aflati in situatia sa, insa perioada dansei cea grea va lua sfarsit sau se va simti o ameliorare abia spre sfarsitul anului sau inceputul celui viitor. Din pacate, nimeni nu scapa de legea universala a karmei!”, a declarat Carmen Harra in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: TOPOLICEANU racolată de un serviciu secret? AGENTUL plasat lângă ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 02:32
mamma mia
astrele nu mint
@ andrei, Intr-adevar o da in bara deoarece forta pe cineva dotata cu reale capacitati de clarviziune sa ii dea ei info si pt a se sustrage comenzii a inceput sa i dea intentionat info eronate si imprecise din repulsie si aversiune fata de modul cum era obligata si redusa la tacere, ca o serva nemernica, doar pt a se mari si instala in cercuri inalte duduia
02 mar, 17:45
cristian
despre Elena
nu stiu cum se spune ca plateste pentru tot ce a facut dar de la anul va fii mai bine? Eu cred ca nu-i ajunge o viata sa plateasca pentru tot ce a facut, sau poate daca devine star p***o atunci i se mai reduce din pedeapsa, cred ca are experienta la asa ceva, altfel n-o primeau oamenii politici in grupul lor de mafioti. Toti la puscarie, sa plateasca toata foametea din tara asta, si malpraxiurile, si coruptia, si moartea oamenilor simpli si de rand. Prin Iohanis daca ne ajuta, trebuie sa ne recastigam mandria de roman, iubirea de patrie, si reputatia de oameni ospitalieri.
02 mar, 17:29
camelia
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
02 mar, 14:33
dan slugarescu
dar despre Sebi Ghita,ce spun astrele?
ca cei de la Siveco,nu vorbesc doar, scriu...
02 mar, 12:02
mamma mia
astrelle
Eu nu cred in compasiunea ce trebuie acordata bestiilor, ci in cea ce nu va duce mintea sa o acordati persoanelor de ea calcate in picioare si sacrificate... atati ani ati facut ca ea si ati dansat pe trupurile celor zdrobiti de matracuca ce le fura dreptul divin si ii aduse in pragul disperarii si al sinuciderii, al solicitarii mortii in fata divinitatii doar pt ca se voia a se prelungi viata bardului om politic Adrian Paunescu doar pt a le folosi ea dreptul divin....Daca a ajuns sa chinuie persoana ce ii era sursa de glorie si bunastare in acest mod... ea nu merita nicio compasiune
02 mar, 12:23
Andrei
O cam da in bara cu ghicitul madam. Dupa ce s-a dovedit de mai multe ori ca nu s-a intamplat cum a prevestit madama, sa renunte de a mai prezice pentru romani ca la ea nu prea se potrivesc prezicerile referitoare la romani. La cantat se mai pricepea in romaneste dar la prezis nu-i prea iese. Tot isi da lumea cu parerea, asteptati, aveti rabdare, ati avut rabdare 25 de ani, nimica toata fata de cat mai trebuie. Vorba lui MITICA: "Fiti destepti".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ