RĂSPLATA primită de ELENA UDREA pentru bani daţi PDL-ului

| 01 mar, 10:40

ELENA UDREA, arestată preventiv, ar fi fost răsplătită pentru banii dați din șpăgi PDL-ului, cu șefia PDL București, iar o bună parte din mită a mers în finanţarea cheltuielilor PDL-ului în timpul campaniei electorale, scrie în motivarea judecătorilor.

Potrivit procurorilor DNA, Udrea dicta cum urmau să fie folosiţi banii din şpăgi. Elena Udrea ar fi fost cea care a decis finanţarea propriei campanii PDL din mită.

„Astfel, la data de 20.09.2010, Lungu Ştefan a plătit din contul SC Last Time Studio SRL suma de 19.659 RON către New Consulting & Engineering Grup Srl. Aşa cum rezultă din declaraţiile inculpatului şi ale martorului Copaci Alexandru şi din înscrisurile depuse de acesta la dosar, plata reprezenta contravaloarea unor servicii de publicitate ce au fost ulterior prestate cu ocazia unui eveniment organizat la 21.11.2010 la Palatul Parlamentului. La data menţionată s-a desfăşurat Consiliul de Coordonare al Organizaţiei Bucureşti a PDL, cu ocazia căruia Udrea Elena a fost aleasă în funcţia de preşedinte al acestei organizaţii, iar sala a fost decorată cu printuri digitale de mari dimensiuni inscripţionate cu sigla partidului, realizate de către martor.” se arată în motivarea instanţei.

În aceeaşi zi, omul Elenei Udrea a plătit peste 71.000 de lei unei companii care oferea servicii de monitorizare a presei în mediul on-line. Beneficiarul serviciilor a fost tot politicianul Elena Udrea.

„De asemenea, în perioada 2010 – 2011, Lungu Ştefan a realizat mai multe plăţi către TOTAL MEDIA PROD S.R.L., în valoare totală de aproximativ 36.000 RON, în contul unor servicii de publicitate prestate către Partidul Democrat Liberal, respectiv realizarea unor materiale promoţionale inscripţionate cu sigla partidului. Inculpatul a arătat că a făcut aceste plăţi la solicitarea expresă a lui Topoliceanu Ana Maria şi a ministrului Udrea Elena Gabriel”, se mai arată în motivarea instanţei.

Citeşte şi: Elena Udrea, o nouă strategie de apărare. Ce plănuieşte fostul ministru din spatele gratiilor

Tag-uri: DNA, elena udrea, pdl, şpagă
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ