Elena Udrea SCOATE LA IVEALĂ, din arest, CIRCUITUL DENUNŢURILOR

| 28 feb, 14:21

Elena Udrea transmite sambata un nou mesaj din arest prin intermediul echipei sale de comunicare. Aceasta prezinta "circuitul denunturilor" din dosarul Gala Bute si sustine ca ea a fost denuntata din dorinta de a se gasi un tap ispasitor.

"Circuitul denunţurilor:

• Adrian Gărdean depune denunţ împotriva lui Ştefan Lungu şi a lui Gheorghe Nastasia.

• După ce a fost acuzat, Lungu o denunţă pe Ana Maria Topoliceanu şi îl pomeneşte şi pe Tudor Breazu.

• Acuzată de Lungu, Ana Maria Topoliceanu face denunţ împotriva Elenei Udrea şi îl presează pe Tudor Breazu să declare, la rândul său, împotriva lui Udrea.

CITEŞTE ŞI ÎCCJ: Subalternii Elenei Udrea erau obligaţi să participe la şedinţe lungi în noapte

• Breazu neagă afirmaţiile lui Topoliceanu şi demonstrează cu probe presiunile la care a fost supus.

• După denunţul lui Gărdean, Nastasia neagă, iniţial, acuzaţiile, pentru ca, apoi, să depună un denunţ împotriva Elenei Udrea.

Concluzie: denunţurile împotriva lui Udrea au venit abia după ce Topoliceanu şi Nastasia au fost puşi sub acuzare. În realitate, odată prinşi, aceştia au vrut, în mod fraudulos, să plaseze vina mai departe", a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea pe pagina sa de Facebook.

Ea sustin ca nu au existat nereguli in cumpararea de publicitate de catre MDRT la Gala Bute si ca acuzatiile de luare de mita la adresa Elenei Udrea nu au legatura cu acel eveniment, ci sunt "anexate" la dosar.

"Se creează în mod fals ideea că banii destinaţi cumpărării de publicitate de către MDRT la „Gala Bute” ar fi fost deturnaţi către Elena Udrea. Nimic mai neadevărat.

Acuzaţiile de luare de mită la adresa fostului ministru nu au nicio legătură cu organizarea evenimentului sportiv, ele fiind doar „anexate” la dosar", arata sursa citata.

CITEŞTE ŞI STENOGRAMELE scot la iveală DETALII ȘOCANTE despre Elena Udrea: ”M-a întrebat dacă sunteţi amanţi”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 16:15
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ