Elena Udrea, o nouă strategie de apărare. Ce plănuieşte fostul ministru din spatele gratiilor

| 01 mar, 10:21

Elena Udrea vrea o confruntare cu autorii denunțurilor împotriva sa, iar potriviavocatlui său  odată cu punerea față în față a denunțătorilor cu fostul ministru, declarațiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase, ei fiind obligați să dea mai multe detalii despre denunțurile făcute.

Striblea a declarat că starea Elenei Udrea este normală, precizând că își pregătește apărarea.

„Starea doamnei Udrea este o stare normală a unui om optimist care își pregătește apărarea. Solicitarea este una și în măsura în care va fi aprobată, prezența dnei Udrea va fi obligatorie.
Dintr-o confruntare pot să reiasă elementele care nu sunt puse cap la cap. Pentru că e ușor să zici că am lăsat o geantă în biroul ministrului și atât. Sunt mai multe detalii și probabil declarația va fi dovedită mincinoasă.
Nu înseamnă că dacă au făcut un denunț, lucrurile din denunț sunt adevărate. E dreptul procurorului să facă orice acuzații, dar e obligația lui să vină cu probe, pe denunțuri nu se pot lua măsuri preventive”, a declarat Striblea.

Elena Udrea se află în arestul Poliției Capitalei, după ce magistrații ÎCCJ au admis cererea DNA, procurorii acuzând-o pe aceasta de trei noi infracțiuni de luare de mită în dosarul Gala Bute.

 

Citeşte şi: ÎCCJ: Subalternii Elenei Udrea erau obligaţi să participe la şedinţe lungi în noapte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ