DOVADA că Topoliceanu ştia că este fotografiată la Paris alături de Udrea

| 02 mar, 20:23

Ana Maria Topoliceanu s-a transformat, din cea mai bună prietenă, în cel mai mare dușman al Elenei Udrea. Ea a turnat-o la DNA și, se pare, că ea știa de fotografiile de la Paris.

Pe 14 februarie 2014, Elena Udrea alături de Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, și Ana Maria Topoliceanu, fostă șefă a CNI, au fost fotografiate la Paris, într-o excursie. Avocații Elenei Udrea aruncă în spațiul public zvonul că Ana Maria Topoliceanu era agent sub acoperire.

O dovadă ar putea fi pozele de la Paris, în care se poate observa că Topoliceanu știa punctul din care se fac fotografiile, ea căutând cu ochii obiectivul de filmat.

Citeşte şi: BOMBĂ! CUM arătau ELENA UDREA şi ANA MARIA TOPOLICEANU pe vremea când se distrau în cluburi(FOTO&VIDEO)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 18:16
PIXUL
.....foarte bine......cã Ana Maria Topoliceanu "shtia"......asta trebuie sã dea de "gândit" la multzi "altzii"...... cã tâlhãriile fãcute de specimene abjecte ca udrea, bica, boc, bãsescu, blejnar, blaga, anastase, berceanu,flutur, falcã, etc, etc,...fire'ar numele lor a dracului shi blestemele negre ale distrugerii veshnice a lor , a copiilor lor , a nepotzilor lor sã stea VESHNIC deasaupra spiritelor lor pânã la exterminarea totalã a ADN-ului acestor abjectzi.............este "scris" în "dimensiunile cerurilor" ce "urmeazã"..........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ