INCENDIAR. Elena Udrea, PRIMUL INTERVIU de după gratii

| 02 mar, 11:02

Un nou mesaj a fost postat. astăzi, pe facebook-ul Elenei Udrea. Echipa de comunicare a acesteia a postat pe pagina ei de facebook un interviu acordat de Elena Udrea în urmă cu 5 ani.

Pe lângă link-ul către interviul din 2010, pe facebook-ul Elenei Udrea apare şi un fragment, considerat cel mai relevant probabil,  din acesta:

"Odată am spus, la începutul acestui an, că dacă mai aude cineva că am vreo firmă care participă la licitaţii şi că din cauza asta trebuie să lase să câştige pe unii sau pe alţii, să anunţe direct DNA-ul. La fel spun acum: dacă aude cineva, că se iau bani în numele meu, 10% la facturi să se plătească sau 10% să se plătească vreun contract, anunţati direct DNA-ul. Ştiu că se parctcă lucrul acesta."

CITEŞTE ŞI Astrele NU mint! Elena Udrea "va fi TRĂDATĂ de persoana în care își punea toată încrederea"

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mar, 14:30
moldoveanu
Fenechiu
Sunt surprins de faptul ca toti acesti INFRACTORI , sigur ca sunt nevinovati, se plang de conditiile din penitenticiar-vezi si UDREA si constat ca exosta idivizi, si nu putini, care le palang de mila ,ba mai mult sugereza ca trebiue urgent facut ceva in acest domeniu. Eu ma intreb , ca omul simplu,daca acesti infractori , pe vremea cand stateau in superlux, NU S-AU GANDIT LA CONSECINTELE FAPTELOR LOR? Cred cu convingere ca FAPTELE LOR TREBUIE TRATATE CA AUCAND ATINGERE SIGURANTEI STATULUI ROMAN!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ