Emil Hurezeanu, despre Traian Băsescu: „Foarte interesant acest personaj virgin!”

| 16 feb, 23:37

Jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat prima apariție televizată a fostului președinte Traian Băsescu. Acesta este surprins de atitudinea fostului preşedinte care continuă să-şi susţină protejata.

Jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat la Digi24 declarațiile fostului președinte Traian Băsescu, precizând că deși ar fi putut să „intoneze aria generală a corului care e vehement anti-Udrea”, fostul șef al statului preferă să-și apere în continuare protejata.

Citeşte şi:  Traian Băsescu nu se dezice de protejata sa: Am încredere în ELENA UDREA

„Băsescu își face un titlu de onoare personală din a o apăra pe Elena Udrea. A recomandat-o drept candidatul cel mai onest din campania prezidențială, spunând mereu că în comparație cu primii doi plasați după primul tur, care erau profund corupți, doamna este onestă. Acum este confruntat cu o realitate puțin diferită. Tirul acesta neîntrerupt de acuzații și de cereri de arestare preventivă. Domnul Băsescu, care a fost candidat, n-a auzit de finanțare pe bani? E politician de 25 de ani, să nu fi auzit nici înainte de a fi candidat prezidențial de finanțare pe bani? Nu e prea târziu să audă acum cum se finanțează candidații. Nu-l cred! Cred că este unul dintre politicienii cei mai rodați și mai informați în legătură cu viața interioară a politicii românești, pe care a dominat-o, a manipulat-o, a controlat-o cu rezultate cunoscute”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu.

Jurnalistul se întreabă retoric dacă în calitate de fost președinte Traian Băsescu chiar nu a auzit niciodată de bani atunci când vorbea cu Elena Udrea.

Citeşte şi:  Adriana Săftoiu, atac necruţător la Traian Băsescu: E pur şi simplu NESIMŢIT


„Foarte interesant acest personaj virgin!”, a spus Emil Hurezeanu, care a precizat că nu crede că fostul președinte nu știa de banii murdari din campanie: „Rolurile acestea sunt însoțite de afaceri și de seducția și tentația corupției”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 14:02
herodot1
Pentru mine este limpede că Băsescu este şeful Mafiei.ro iar Elena Udrea - primul lui locotenent. O apără cât poate pentru că se apără pe sine. Dacă Elena Udrea dă semne că vrea să cânte ar trebui (fără glumă) să se ia măsuri speciale de pază.
17 feb, 08:14
Adam
Oferta pentru toate judetele
Noutate absoluta, doar acum!
Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time, sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ