UPDATE: ELENA UDREA se întoarce în AREST, instanţa a rămas în pronunţare

| 17 feb, 08:22

Elena Udrea a fost adusă în această dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se va judeca contestația la măsura arestării preventive în dosarul Microsoft.

UPDATE : Elena Udrea a terminat pledoaria în faţa judecătorilor de la Înalta Curte şi va ajunge din nou în arest, unde aşteaptă decizia magistraţiilor.

Elena Udrea a fost adusă, marți dimineață, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă contestația la măsura arestării preventive în dosarul Microsoft.

Între timp, DNA a făcut o nouă cerere pentru încuviințarea arestării preventive în dosarul Gala Bute pentru încă trei fapte de luare de mită.

Elena Udrea a anunțat pe Facebook că măsura este una excesivă și se pune presiune pe judecători.Procesul este cu ușile închise.

2 judecători de drepturi și libertatăți ai ÎCCJ vor da azi un verdict iar în cazul în care îi va fi admisă contestația deputatul va fi eliberat.

Citeşte şi: Avocatul Elenei Udrea: Nu ştiu dacă a mai existat un parlamentar atât de cerut ca Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ