Avocatul Elenei Udrea: Nu ştiu dacă a mai existat un parlamentar atât de cerut ca Udrea

| 16 feb, 14:35

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea sustine ca nu stie sa fi existat un parlamentar pe numele caruia DNA sa ceara atatea mandate de arestare. Reactia sa vine dupa ce Elenei Udrea i s-au adus la cunostiinta 3 noi capete de acuzare pentru luare de mita si s-a cerut un nou mandat pentru arestarea sa preventiva.

"Nu stiu daca a mai existat un parlamentar atat de cerut. I s-au adus la cunostiinta acuzatiile. Nu stiu daca procedura presupune sa fie prezenta in Parlament sau daca poate refuza sa se prezinte. (...) Ne vom pune la punct apararea inclusiv pentru Parlament", a precizat avocatul Elenei Udrea aratand ca acum prioritatea este pregatirea pentru recursul care se va judeca marti, privind decizia de arestare preventiva.

Avocatul a subliniat ca "nu trebuie să luăm de bun tot ce susţin procurorii" si ca "poate parea suspect ca doar ea a fost arestata".

El a mai confirmat si faptul ca Elena Udrea a solicitat renovarea celulei in care se afla pe durata arestului preventiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ