Previziune sumbră pentru Kovesi: Stăpâna cătuşelor până când un alt stăpân i le va pune şi ei

| 16 feb, 15:58

Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA este catalogată drept stăpâna cătuşelor, iar Elena Udrea intră în rolul 'sinucigaş' al denunţătorului acesteia, tocmai la instituţia pe care Kovesi o conduce.

Etichetele' de mai sus sunt atribuite de catre Ion Cristoiu care face şi o previziune sumbră - Kovesi este stăpâna cătuşelor "până când un alt stăpân i le va pune şi ei".

Cristoiu susţine că a avut o revelaţie dupa ce a văzut denunţul Elenei Udrea la DNA, anume că a existat o adevarată răfuială între DNA şi DIICOT pe cazul Berbeceanu şi că denunţul Elenei Udrea ca şi publicarea acestuia în presă au avut ca urmare nu începerea unei investigaţii, ci aducerea de noi acuzaţii şi noi cereri de arestare la adresa Elenei Udrea.

"Abia acum mi-a căzut fisa.

La vremea respectivă am fost surprins de două ciudățenii:

Anchetat de DIICOT, Traian Bărbuceanu e apărat brusc de DNA, care deschide o anchetă împotriva procurorului DIICOT răspunzător de caz!!!

Presa dependentă de DNA a purces imediat la idealizarea Comisarului, prezentat ca un fel de Incoruptibil al României mafiote.

Habar n-aveam de adevărul în cazul Traian Berbeceanu.

Nu puteam însă să nu remarc aberația care a fost intervenția altei Structuri de forță într-o anchetă desfășurată de DIICOT. Impresia de instituții care se răfuiesc arestîndu-și oamenii reciproc nu putea fi înlăturată. (...)

Sinucigașă și Elena Udrea asta! S-o denunți la DNA pe șefa DNA! Denunțul a ajuns la Codruța Kovesi. Urmarea?

Denunțul a fost respins de DNA (cum să declanșezi o anchetă în care una dintre suspecte e chiar șefa DNA?).

Elena Udrea s-a mai pricopsit cu trei dosare făcute de DNA, condusă de Codruța Kovesi, și o cerere de arestare preventivă.

Știți ce mă uluiește în acest Scandal?

Tupeul Codruței Kovesi!

Ca șefă a DNA, Codruța Kovesi e obligată să țină cont de imaginea DNA de imparțialitate în lupta împotriva corupției. Orice instituție de forță, chiar și Securitatea, se gîndește să facă în așa fel încît să nu pută cînd vine vorba de un abuz.

Ei și ce dacă pute a răfuială personală năpustirea DNA asupra Elenei Udrea?

Stăpînă temporară a cătușelor (pînă cînd un alt stăpîn i le va pune și ei!), Codruței Kovesi i se rupe de opinia publică", scrie Cristoiu pe blogul său.

Citeşte şi: Numele unui JURNALIST cunoscut, pomenit de Elena Udrea în denunţul de la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 14:36
Danielle
Laura, m-a mirat tupeul raspunsului adresat lui Basescu care atunci cand a intrebat de ce intarzie anchatarea dosarelor Revolutiei , a raspuns ca trebuie multe cercetari, multe taraganari etc... Nu parea sa ii para rau ca nu s-a miscat ceva intr-o directi
Ce sa mai spun ca m-a luat valul si am scris la subiect o parte din comentariu... Este cert ca Doamna asta nu mai stie ce este cu masura si ce este de bun simt. Sa ii fie pe la nas ca a ajuns din o anonima o mare salvatoare a borfasilor. Macar pentru ca am crezut atatia in ea ar fi trebuit sa se comporte mai decent si mai aproape de lege.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ