INCENDIAR. Soţia lui DORIN COCOŞ, de la stewardesă la directoare de mall

| 16 feb, 12:46

Detalii incendiare ies la iveală despre tânăra soţie a lui Dorin Cocoş, chiar în perioada în care afaceristul se află după gratii. Diana era stewardesă şi primea un salariu de aproape 5000 de dolari când l-a cunoscut pe Dorin Cocoş. A ajuns directoarea unui mall bucureştean care aparţinea în proporţie de 50% tocmai fiului ei vitreg, Alin Cocoş.

Diana Roibu are 27 de ani şi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Stat din Republica Moldova. A urmat apoi cursuri de avocatură, dar nu a obţinut niciodată dreptul de a profesa ca avocat, aşa că a preferat să fie consultant juridic la două importante case de avocatură din Chişinău.

Cariera şi viaţa ei s-au schimbat atunci când s-a angajat ca stewardesă la o celebră companie aviatică. A cunoscut acolo şeici, actori de la Hollywood şi mai toţi miliardarii Europei. Asta în timp ce primea şi un salariu colosal: cel puţin 4.000 de dolari. În aceste condiţii l-ar fi cunoscut pe Dorin Cocoş.

Întâmplător sau nu, Diana a renunţat la cariera de stewardesă cu doar o lună şi jumătate înainte ca Dorin Cocoş să divorţeze de Elena Udrea, potrivit RomâniaTV.

În aprilie 2013, Diana devenea brusc directoarea unui cunoscut mall bucureştean. Acelaşi mall pe care fiul lui Dorin Cocoş îl deţinea în proporţie de 50% şi asupra căruia acum planează suspiciunea că s-au spălat sume mari de bani.

A urmat apoi adevărata schimbare pentru Diana Roibu: căsătoria cu Dorin Cocoş şi vestea că va fi mămică.

La nici un an de la căsătorie, Diana Roibu a renunţat să mai muncească. Presa a scris că tânăra ar fi avut grijă de unele afaceri ale lui Dorin Cocoş, mai ales după ce acesta a fost reţinut pentru trafic de influenţă în dosarul Microsoft. Totuşi, tânăra a preferat să plece în Dubai, chiar cu o zi înainte ca soţul ei să fie arestat preventiv. De atunci nu s-a mai întors în ţară.

Dorin Cocoş se află în continuare în arest pentru că ar fi primit mită de 9 milioane de euro, conform acuzaţiilor din dosarul Microsoft.

Citeşte şi: Dan Bittman, pe urmele Elenei Udrea! Ce a făcut artistul de Ziua Îndrăgostiţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 20:30
Porky
Pai e cam cu doua dosuri, daca pe o centurista a facut-o sef de tara, courva asta de lux va ajunge in conducerea galaxiei.
17 feb, 00:09
radu
Femeia asta arata bine nu ca Udrea de zici ca e barbat vopsit si barbierit .
16 feb, 15:48
oricine
pe asta , macar, nu a luat-o de pe centura

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ