Elena Udrea are purtător de cuvânt după gratii

| 15 feb, 21:27

Elena Udrea a scris din nou pe Facebook, unde a anunţat că de acum înainte va avea un purtător de cuvânt, care va transmite mesajele publice pentru ea. Ea a spus din nou cine postează pe Facebook în locul ei, contrazicând propria ei variantă pe această temă.

Elena Udrea pe Facebook:"În perioada următoare, voi desemna un purtător de cuvânt pentru mine care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii", a scris fostul ministru, aflat în arest.

Ea a venit cu o nouă variantă privind modul în care postările sale ajung pe Facebook.

"Mesajele pe care le vedeţi pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare şi sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, în mod legal, precum toţi ceilalţi care se află în arest", susţine Elena Udrea.

Cu doar patru zile înainte, când a fost arestată, Udrea scria tot pe facebook că postează prin intermediul avocatului.

"Ca să nu isc vreo dezbatere, fac precizarea că nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veţi vedea fiind transmise prin intermediul avocatului", este mesajul postat pe pagina ei de Facebook pe 11 februarie.

Ea a fost contrazisă de propriul avocat, Marius Striblea, chiar a doua zi.

"Nu am scris eu pe Facebook. Probabil o persoană din echipa ei face aceste postări, nu are acces la telefon şi nici la internet", a spus avocatul Marius Striblea a doua zi, pe 12 februarie. După doar trei zile, Udrea şi avocatul săi se contrazic din nou: mesajele sunt postate de echipa de comunicare prin intermediul telefonului, la care nu are acces, potrivit avocatului.

Citeşte şi: ELENA UDREA, înfundată de propriul avocat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 09:47
delia
Au ieșit hienele
retardate,după ce o devorează pe Udrea ar trebui să vadă de altă pradă,de exp. Tata socru,care este implicat în cazul Microsoft.Deosebirea este că pesediștii nu-l bagă la arest,se apără între ei,avînd pîrghiile la procurorul șef și la ministerul justiției. Acum se vede cine are neamuri sus-puse. Ponta mai guverăm ceva ?
16 feb, 02:22
Marta
Dar Nastase?
Blogul de puscarie e creat de Nastase. Ce zici, el de unde posta?
15 feb, 23:16
cetatean
elena are purttator
na, daca zic ca e mincinoasa sar pupincuristii ei si ma injura pt ca vad gafele precupetei
16 feb, 01:25
ionel
Fii linistit ! Nimeni nu injura retardatii !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ