Sebastian Ghiţă o contrazice pe Elena Udrea: Niciun ban nu vine de la Cocoş

| 15 feb, 12:16

Sebastian Ghiţă a negat că a primit 500.000 de euro de la Dorin Cocoş pentru televiziunea sa, la presiunile generalului SRI Florian Coldea. Reacţia lui Sebastian Ghiţă vine după acuzaţiile lansate de Elena Udrea în media, pe 30 ianuarie, relatează Romania TV.

Întrebat dacă a luat cei 500.000 de euro de la Dorin Cocoș, Sebastian Ghiță a răspuns: "Evident nu. Nu exista niciun ban depus cash de la mine sau altcineva din buzunar la firmă. Toți banii au venit extrem de publici și open, deci se poate ști în orice moment, orice ban a ajuns în televiziune și în mod evident nu vine de la Cocoș, niciun ban nici de la o firmă a dânsului", scrie B1 TV.

Elena Udrea a declarat, într-un interviu pentru HotNews.ro înainte să fie arestată, că a depus un denunţ la DNA împotriva şefului interimar al SRI, Florin Coldea. Udrea l-a acuzat pe Coldea ca ar fi instrumentat campania impotriva sa si l-a acuzat ca i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV. Udrea sustine ca banii au fost dati de Dorin Cocos prin intermediul fiului sau, Alin Cocos.

În replică, Sebastian Ghiţă spunea atunci că nu le înţelege "planul şi strategia".

"Nu cred că aceste atacuri la instituţiile statului sunt în ajutorul dânsilor şi îi poate ajuta să îşi dovedească nevinovaţia. Nu ştiu dacă denunţurile din jurul dânşilor sunt reale şi de aceea nu doresc să îmi văd numele prezent în această poveste. Nu cred că sunt o cale de atac la instituţiile statului. N-am avut legătură cu DNA şi nu cunosc procurorii de acolo. (...) Nu vreau să fiu un activ în aceasă chestiune. Sunt multe lucruri ciudate care s-au întâmplat în România. Până acum nu am înţeles cum a dispărut Elan Schwatzenberg, moartea lui Codruţ Marta, multe lucruri ciudate", spunea Sebastian Ghiţă.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 01:17
yehudy
in mod normal ghita ar trebui sa o dea in judecata pe lenuta pentru cel putin calomnie. sa vedem, se intampla? daca nu, inseamna ca ghita a luat banii lenutii:)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ